Mam takie pytanie czy ktoś już w to grał lub gra?
I jakie wrazenia z tej gry?
Bo niewiem czy grać.
Bo niewiem czy grać.
Tak Exteel to coś ala WarRock - zdobywasz lvle i expo. Kupujesz itemki itd. Tylko, że to dzieje się w Roomach nie na otwartym świecie. Ilość Kasy i Expa jest zależna od tego ilu przeciwników zlikwidujesz. Ogółem gra fajna. Niestety trzeba mieć w ręce skilla
Niestety trzeba mieć w ręce skilla
Oj RmK tutaj się mylisz w tej grze nie liczy się skill tylko umiejętności jak i również zręczność
aktualnie gram więc mogę co nieco powiedzieć
-Skile są bardzo widowiskowe jak i silne czasami w ogóle nie potrzebne
-Bronie dobrze przemyślane począwszy od lekkich mieczy a kończąc na ciężkich Karabinach
-Fizyka fizyką też nie pogardzę prawie wcale jej nie widać ale jednak ta fizyka jest
-Rodzaje rozgrywek są takie jak w innych grach tego typu czyli DeathMeath,Copture de Flag itp. itd.
Reasumując gra bardzo fajna gdy się nudzi ale i nie tylko to jest po prostu gra godna zagrania
to tyle z mojej strony
Niestety trzeba mieć w ręce skilla Oj RmK tutaj się mylisz w tej grze nie liczy się skill tylko umiejętności
pwned.
nie no, dobra. ile mozna sie smiac ;P
"skill w ręce" oznacza umiejętność grania,ładownia hedszotów, ogólnie refleks i szybkość....
poza tym znajdz w domu słownik i poszukaj tam słowa "skill"
//Nie to nie możliwe, nie myślałem, że ktokolwiek na ziemi jeszcze nie wie co znaczy skill w łapie xD No ale dobra, przemcio nie śmiej się ty też kiedyś nie miałeś pojęcia co to skill... - RmK
GRAC GRAC GRAC GRAC!! Superowskie :-D
elo czy wie ktoś dlaczego serwer exteel nie działa zarejestrowałem sie zainstalowałem wpisuje login hasło i pokazuje mi sie okienko że serwer connectino filed czy jakiś tak co jest ?? porsze o odp
pozdro dla wszystkich graczy : D
musisz przynajmniej poczekać z jeden dzień, bo też tak miałem a potem musiałem updatować cierpliwość to przyjaciel człowieka
[ Dodano: 2008-11-02, 21:54 ]
co do gry... Może być twórcy Lineage'a 2 nie powiem że się postarali, ale zrobili i tak dobry pomysł żeby stworzyć tą grę grałem w nią bardzo długo choć mi się znudziła ale i tak polecam tą grę
dziex za dobre słowo : D na innych forach czytałem że aktywacja konta może trwać od dnia jak wspomniałeś to około 1-tygodnia :shock: jestem w szoku jak ktoś mógł takie rzeczy na jakimkolwiek forum
Nawet Nawet ta gierka ale szybko mi sie znudzila gra na 2tygodniea potem od czasu do czasu zeby usiasc
Ja tam pykam w EXTEELA i pykam.Trochę trudno jest zdobyć klan ale tak w ogóle to polecam.
Bo niewiem czy grać.