Exteel Pytanie czy grać?

Mam takie pytanie czy ktoś już w to grał lub gra?

I jakie wrazenia z tej gry? :D

Bo niewiem czy grać.

Tak Exteel to coś ala WarRock - zdobywasz lvle i expo. Kupujesz itemki itd. Tylko, że to dzieje się w Roomach nie na otwartym świecie. Ilość Kasy i Expa jest zależna od tego ilu przeciwników zlikwidujesz. Ogółem gra fajna. Niestety trzeba mieć w ręce skilla :D

Niestety trzeba mieć w ręce skilla

Oj RmK tutaj się mylisz w tej grze nie liczy się skill tylko umiejętności jak i również zręczność

aktualnie gram więc mogę co nieco powiedzieć

-Skile są bardzo widowiskowe jak i silne czasami w ogóle nie potrzebne

-Bronie dobrze przemyślane począwszy od lekkich mieczy a kończąc na ciężkich Karabinach

-Fizyka fizyką też nie pogardzę prawie wcale jej nie widać ale jednak ta fizyka jest

-Rodzaje rozgrywek są takie jak w innych grach tego typu czyli DeathMeath,Copture de Flag itp. itd.

Reasumując gra bardzo fajna gdy się nudzi ale i nie tylko to jest po prostu gra godna zagrania

to tyle z mojej strony

Niestety trzeba mieć w ręce skilla Oj RmK tutaj się mylisz w tej grze nie liczy się skill tylko umiejętności

:lol::lol::lol:

pwned.

nie no, dobra. ile mozna sie smiac ;P

"skill w ręce" oznacza umiejętność grania,ładownia hedszotów, ogólnie refleks i szybkość....

poza tym znajdz w domu słownik i poszukaj tam słowa "skill"

//Nie to nie możliwe, nie myślałem, że ktokolwiek na ziemi jeszcze nie wie co znaczy skill w łapie xD No ale dobra, przemcio nie śmiej się ty też kiedyś nie miałeś pojęcia co to skill... :D - RmK

GRAC GRAC GRAC GRAC!! Superowskie :-D

elo czy wie ktoś dlaczego serwer exteel nie działa zarejestrowałem sie zainstalowałem wpisuje login hasło i pokazuje mi sie okienko że serwer connectino filed czy jakiś tak co jest ?? porsze o odp

pozdro dla wszystkich graczy : D

musisz przynajmniej poczekać z jeden dzień, bo też tak miałem a potem musiałem updatować cierpliwość to przyjaciel człowieka

[ Dodano: 2008-11-02, 21:54 ]

co do gry... Może być twórcy Lineage'a 2 nie powiem że się postarali, ale zrobili i tak dobry pomysł żeby stworzyć tą grę grałem w nią bardzo długo choć mi się znudziła ale i tak polecam tą grę

dziex za dobre słowo : D na innych forach czytałem że aktywacja konta może trwać od dnia jak wspomniałeś to około 1-tygodnia :shock: jestem w szoku jak ktoś mógł takie rzeczy na jakimkolwiek forum

Nawet Nawet ta gierka ale szybko mi sie znudzila gra na 2tygodniea potem od czasu do czasu zeby usiasc :D

Ja tam pykam w EXTEELA i pykam.Trochę trudno jest zdobyć klan ale tak w ogóle to polecam.

Mam takie pytanie czy ktoś już w to grał lub gra?

I jakie wrazenia z tej gry? :D

Bo niewiem czy grać.