Exteel vs Age of Armor

Witam. zastanawiam sie na dwoma tytułami - exteel i age of armor

Ktora gre byscie polecili.

Moglibyscie napisac

-jakie sa klasy i rasy

-gdzie ladniejsza grafa

-gdzie gra wiecej ludzi

-ktora jest bardziej dynamiczna

-czy mozna bic bossy, robic questy itp

dodajcie cos od siebie, co wam sie w tych grac podoba, dzieki

Co tu dużo gadać Exteel to raczej FPS, więc jeśli szukasz dynamicznego shootera to trafny wybór, jeśli nie to zostaje AOA.

Exteel ma ładniejsza grafikę, większą popularność, boss'ów; Brak klas i questów. Cały exp zdobywamy na arenach w starciach z żywymi oponentami. Ponadto jest dynamiczniejszy niż CS, więc zwinne paluszki wskazane. W grze są lvl'e, gildie, item shop (+ NC shop), wiele trybów rozgrywki, miła atmosfera "wsadzę Ci nóż w plecy", itp.

@down

Chyba nie będzie aż tak źle. W końcu ten temat nie ma nawet miesiąca, a szczątkowe informacje podane przez cree nie są chociażby w najmniejszym stopniu satysfakcjonujące.

Exteel ma ładniejsza grafikę, większą popularność, boss'ów; Brak klas i questów. Cały exp zdobywamy na arenach w starciach z żywymi oponentami. Ponadto jest dynamiczniejszy niż CS, więc zwinne paluszki wskazane.

Przygotuj się na atak. Będą Cię jechać od Archeologów :)

hmmm... Moge sie o cos zapytac jak gram w Exteela to po wyjsciu z areny mam błąd wyskakuje zaraz jak skoniczy sie runda wyskakuje cos takiego "przepraszamy za usterki wystąpił błąd Exteel.exe" i dalej wyłącza mi sei cała gra ???? czy mogli byście mi [opwiedziec o co chodzi ??? prosze !!

Exteel jest lepszy- więcej akcji ;) .

Nie archeologuj! Temat Close - Kubox66

Witam. zastanawiam sie na dwoma tytułami - exteel i age of armor

Ktora gre byscie polecili.

Moglibyscie napisac

-jakie sa klasy i rasy

-gdzie ladniejsza grafa

-gdzie gra wiecej ludzi

-ktora jest bardziej dynamiczna

-czy mozna bic bossy, robic questy itp

dodajcie cos od siebie, co wam sie w tych grac podoba, dzieki