Exteel

Witam.Mam problem z grą Exteel.Gdy chcę ją uruchomic wyskakuje mi błąd:

Failed to initialize GameMon.Try rebooting or closing possible programs that can cause a colllision na polski to oznacza że:

Nie można zainicjować GameMon.Try restartu lub zamknięcia możliwe programy, które mogą powodować colllision

jeśli ktoś wie jak to mogę naprawic będę bardzo wdzięczyny pozdrawiam

google:

error (114) ? Failed to initialize GameMon. Try rebooting or closing possible programs that can cause a collision.
Solution 1
Hit ?Ctrl+Shift+Esc? to launch Task Manager. Under ?Processes?, terminate GameMon.des

Solution 2
Disable any security software (e.g. Prevx) temporarily which may be preventing GameGuard from executing

Solution 3
Restart your computer.
google:error (114) ? Failed to initialize GameMon. Try rebooting or closing possible programs that can cause a collision.Solution 1Hit ?Ctrl+Shift+Esc? to launch Task Manager. Under ?Processes?, terminate GameMon.desSolution 2Disable any security software (e.g. Prevx) temporarily which may be preventing GameGuard from executingSolution 3Restart your computer.

żaden z tych pomysłów mi nie pomógł ma ktoś jakiś inny pomysł ??

Pobaw się wyłączając zbędne procesy w menedżerze zadań.

Nie będę zakładał nowego tematu więc zapytam czy exteel jest f2p? Bo kolega mi mówił , że p2p i mogę grać na exteel US??

Jesto F2P

Witam.Mam problem z grą Exteel.Gdy chcę ją uruchomic wyskakuje mi błąd:

Failed to initialize GameMon.Try rebooting or closing possible programs that can cause a colllision na polski to oznacza że:

Nie można zainicjować GameMon.Try restartu lub zamknięcia możliwe programy, które mogą powodować colllision

jeśli ktoś wie jak to mogę naprawic będę bardzo wdzięczyny pozdrawiam