Czasu w pełnym tygodniu mam około 10h i tyle bym przeznaczał na GW2. Pytanie więc takie, od kiedy potrzebowałbym dodatku? Od max lvl? Z taką ilością czasu to zanim wbije capa minie kilka miechów.
F2P - do kiedy pogram bez dodatku
Samo wbicie lvl jest najmniej ważne, od 80lvl dopiero zaczyna się gra Bez dodatku możesz explorować mapki, robić dungi, fraktale itp. Jest kilka ograniczeń, ale da się z tym grać
Jak poznasz w ten sposób grę i Ci się spodoba, to po wbiciu 80lvl, możesz pomału myśleć o dodatku
Polecam.
Samo wbicie lvl jest najmniej ważne, od 80lvl dopiero zaczyna się gra Bez dodatku możesz explorować mapki, robić dungi, fraktale itp. Jest kilka ograniczeń, ale da się z tym grać Jak poznasz w ten sposób grę i Ci się spodoba, to po wbiciu 80lvl, możesz pomału myśleć o dodatku Polecam.
No właśnie chodziło mi o to, od kiedy dodatek jest mi potrzebny ;). Zanim wbiję 80lvl, przy czasie, który mam to sporo minie ;). Dzięki za pomoc!
Od poczatku i na końcu. Dodatek potrzebujesz wtedy gdy gra się Tobie spodoba
Czasu w pełnym tygodniu mam około 10h i tyle bym przeznaczał na GW2. Pytanie więc takie, od kiedy potrzebowałbym dodatku? Od max lvl? Z taką ilością czasu to zanim wbije capa minie kilka miechów.