F2P - do kiedy pogram bez dodatku

Czasu w pełnym tygodniu mam około 10h i tyle bym przeznaczał na GW2. Pytanie więc takie, od kiedy potrzebowałbym dodatku? Od max lvl? Z taką ilością czasu to zanim wbije capa minie kilka miechów. ;)

Samo wbicie lvl jest najmniej ważne, od 80lvl dopiero zaczyna się gra ;) Bez dodatku możesz explorować mapki, robić dungi, fraktale itp. Jest kilka ograniczeń, ale da się z tym grać ;) Jak poznasz w ten sposób grę i Ci się spodoba, to po wbiciu 80lvl, możesz pomału myśleć o dodatku ;) Polecam.

Samo wbicie lvl jest najmniej ważne, od 80lvl dopiero zaczyna się gra  Bez dodatku możesz explorować mapki, robić dungi, fraktale itp. Jest kilka ograniczeń, ale da się z tym grać  Jak poznasz w ten sposób grę i Ci się spodoba, to po wbiciu 80lvl, możesz pomału myśleć o dodatku  Polecam.

No właśnie chodziło mi o to, od kiedy dodatek jest mi potrzebny ;). Zanim wbiję 80lvl, przy czasie, który mam to sporo minie ;). Dzięki za pomoc! ;)

Od poczatku i na końcu. Dodatek potrzebujesz wtedy gdy gra się Tobie spodoba ;)

Czasu w pełnym tygodniu mam około 10h i tyle bym przeznaczał na GW2. Pytanie więc takie, od kiedy potrzebowałbym dodatku? Od max lvl? Z taką ilością czasu to zanim wbije capa minie kilka miechów. ;)