F2P kiedy?

Witam wie ktoś kiedy mniej więcej wychodzi l2 f2p ?

Data nie jest jeszcze znana, ale sądzę, że po nowym roku.

Na oficjalnej stronie (lineage2.eu) pisze, że pod koniec jesieni.

Na oficjalnej stronie (lineage2.eu) pisze, że pod koniec jesieni.

A dokladnie tak "As the Darkest Days of Autumn impend... Lineage II arises."

Najprawdopodobniej gdzieś koło 22-24 grudnia, ale to tylko przypuszczenia.

Data przejścia na F2P - 30.11.11 (dotyczy to wersji od NC Softu)

(źródło)

Teraz tylko czekać na date premiery wersji od Innovy

Data przejścia na F2P - 30.11.11 (dotyczy to wersji od NC Softu) (źródło)Teraz tylko czekać na date premiery wersji od Innovy
żartujesz ?

30.11.11 to CHYBA data wprowadzenia GODa.

Co do serwerów f2p - mają działać na tej samej zasadzie co rosyjski off - czyli supp od Innova.

Planowany rozruch 4 czy 5 nowych serwerów to 21.11.11.

Podam jeszcze oficjalną stronę "projektu"

@szanuj - a wraz z wprowadzeniem GOD'a, zostanie wprowadzony Freemium:)

Acha, więc przepraszam.

Chociaż i tak za bardzo nie interesuje NAS wersja od NC.

Lineage 2 for free ma być dokładnie 30 listopada...

Dokładnie, równiutko 30 listopada - info z oficjala Innovy :)

Czy mogę prosić o źródło tej informacji? :)

Czy mogę prosić o źródło tej informacji?

Gdybyś czytał newsy na głównej to byś widział.

Cały czas mylicie f2p Innovy (brak terminu i bliższego info ile serwerów, co i jak) z f2p NCSOFT (aktualnie 2 serwery Naia i Chronos) - przechodzi na system f2p 30.11. równocześnie z wprowadzeniem GoD.

Cały czas mylicie f2p Innovy (brak terminu i bliższego info ile serwerów, co i jak) z f2p NCSOFT (aktualnie 2 serwery Naia i Chronos) - przechodzi na system f2p 30.11. równocześnie z wprowadzeniem GoD.

Innova to jest europejski serwer Lineage 2... A NC Soft to firma która tą gre zrobiła ziomuś.

Компания «Иннова», официальный локализатор популярной корейской MMORPG Lineage 2 в России и СНГ, анонсировала открытие нового, четырнадцатого по счету, сервера. Новый сервер будет запущен в конце ноября и по традиции администрация проекта предложила игрокам принять непосредственное участие в выборе названия. На новом сервере игроков ждет не так давно установленное в России обновление The Chaotic Throne 3: Goddess of Destruction, которое изменило привычный быт игроков, добавив новые квесты, классы игроков и экипировку, а также увеличило количество зон для охоты и число уровней. Благодаря подобным аддонам, игра не только не утрачивает интерес поклонников, но с каждым годом приобретает новых.

Mhm, czyli jednak nie 21.11.11?, a już się podjarałem ^^.

Ruskie lenie nawet strony nie przygotowali, tylko jakąś marną wstawkę z trailerem i spisem klas...

No cóż, poczekamy zobaczymy, mam nadzieje, że wyrobią się na 30.11, bo coś czuje, że później chęć na grę mi przejdzie :( .

Skąd niby takie info że 21.11.11 ? Na początku była plotka, że 21.12.11.

Witam wie ktoś kiedy mniej więcej wychodzi l2 f2p ?