Witam wie ktoś kiedy mniej więcej wychodzi l2 f2p ?
F2P kiedy?
Data nie jest jeszcze znana, ale sądzę, że po nowym roku.
Na oficjalnej stronie (lineage2.eu) pisze, że pod koniec jesieni.
Na oficjalnej stronie (lineage2.eu) pisze, że pod koniec jesieni.
A dokladnie tak "As the Darkest Days of Autumn impend... Lineage II arises."
Najprawdopodobniej gdzieś koło 22-24 grudnia, ale to tylko przypuszczenia.
Data przejścia na F2P - 30.11.11 (dotyczy to wersji od NC Softu)
Teraz tylko czekać na date premiery wersji od Innovy
Data przejścia na F2P - 30.11.11 (dotyczy to wersji od NC Softu) (źródło)Teraz tylko czekać na date premiery wersji od Innovyżartujesz ?
30.11.11 to CHYBA data wprowadzenia GODa.
Co do serwerów f2p - mają działać na tej samej zasadzie co rosyjski off - czyli supp od Innova.
Planowany rozruch 4 czy 5 nowych serwerów to 21.11.11.
Podam jeszcze oficjalną stronę "projektu"
@szanuj - a wraz z wprowadzeniem GOD'a, zostanie wprowadzony Freemium:)
Acha, więc przepraszam.
Chociaż i tak za bardzo nie interesuje NAS wersja od NC.
Lineage 2 for free ma być dokładnie 30 listopada...
Lineage 2 for free ma być dokładnie 30 listopada...Dokładnie, równiutko 30 listopada - info z oficjala Innovy
Lineage 2 for free ma być dokładnie 30 listopada...
Czy mogę prosić o źródło tej informacji?
Czy mogę prosić o źródło tej informacji?
Gdybyś czytał newsy na głównej to byś widział.
Cały czas mylicie f2p Innovy (brak terminu i bliższego info ile serwerów, co i jak) z f2p NCSOFT (aktualnie 2 serwery Naia i Chronos) - przechodzi na system f2p 30.11. równocześnie z wprowadzeniem GoD.
Cały czas mylicie f2p Innovy (brak terminu i bliższego info ile serwerów, co i jak) z f2p NCSOFT (aktualnie 2 serwery Naia i Chronos) - przechodzi na system f2p 30.11. równocześnie z wprowadzeniem GoD.
Innova to jest europejski serwer Lineage 2... A NC Soft to firma która tą gre zrobiła ziomuś.
Компания «Иннова», официальный локализатор популярной корейской MMORPG Lineage 2 в России и СНГ, анонсировала открытие нового, четырнадцатого по счету, сервера. Новый сервер будет запущен в конце ноября и по традиции администрация проекта предложила игрокам принять непосредственное участие в выборе названия. На новом сервере игроков ждет не так давно установленное в России обновление The Chaotic Throne 3: Goddess of Destruction, которое изменило привычный быт игроков, добавив новые квесты, классы игроков и экипировку, а также увеличило количество зон для охоты и число уровней. Благодаря подобным аддонам, игра не только не утрачивает интерес поклонников, но с каждым годом приобретает новых.
Mhm, czyli jednak nie 21.11.11?, a już się podjarałem ^^.
Ruskie lenie nawet strony nie przygotowali, tylko jakąś marną wstawkę z trailerem i spisem klas...
No cóż, poczekamy zobaczymy, mam nadzieje, że wyrobią się na 30.11, bo coś czuje, że później chęć na grę mi przejdzie .
Skąd niby takie info że 21.11.11 ? Na początku była plotka, że 21.12.11.
Witam wie ktoś kiedy mniej więcej wychodzi l2 f2p ?