Gatunek: MMORPG, moze byc 3rd person albo widok z lotu ptaka
Sprzęt: Doslownie, sredni. Nie pojda mi gry 2014+, starsze sa ok
Cechy: -Przedewszystkim, darmowe. Gdybym mial fundusze to bym po prostu gral w wowa.
-Aktywne... puste serwery sa be i fe.
-Moze byc fantasy lub sci-fi, obojetne. Moze byc nawet cukierkowe "anime" mmo.
-Moze nawet byc przegladarkowe - bylebym mial co robic codzienne pare godzin, a nie jak w tych wszystkich Narutach onlajnach i ligach aniolow, gdzie tylko patrze jak moja postac walczy sama.... no i ten p2w...
Przepraszam za brak polskich znakow - pisze zza granicy.
Przypadły mi do gustu:
- WoW, no ale platny. Odpada.
- GW2, zabieralem sie z 7 razy do tej gry, co prawda na prawde dobra gra, ale nie wciagnela mnie. Moze po prostu nie ma tego "czegos".
- Seria Diablo
- Blade&Soul - gdyby tam bylo COKOLWIEK interesujacego oprocz dobrego systemu walki, ten post nigdy by nie powstal.
- Tera online, no dobra gra tylko wymarla. Ktostam w to jeszcze gra ale na serwerach widzialem pustki. A do tego to juz prawie za wysoka poprzeczka na mojego peceta.
- Battlestar Galactica online, calkiem to fajne ale nic na "powazne" granie
- Aura Kingdom, sam nie wiem co w tej grze mnie wciagnelo... co prawda gralem chyba z tydzien, ale giera fajna, tylko niestety bezcelowa. Grindowanie dla samego grindu...
- Lineage 2
Nie przypadły mi do gustu:
To by byla dluuuga lista... wiec wymienie tylko popularne tytuly
- Moby, wszystkie
- Neverwinter online, sterowanie postacia i system walki...... smiechu warte.
- ArcheAge
- Path of Exile, moze nawet dobra giera, ale nawet jako osoba niezbyt martwiaca sie grafika w grach musze powiedziec - to jest tak brzydkie ze nie moge na to patrzec dluzej niz 20 minut....
- Warframe, bezcelowe
Wiecej grzechow nie pamietam.