Fabuła, fabuła i jeszcze raz fabuła

Witam

Jak w temacie poszukuję gry, RPG, w której na pierwszym planie jest fabułą, coś na zasadzie Fable, sporo zadań pobocznych, itp., grafa nie gra roli, ważne aby gra miała polskie napisy, lub posiadała spolszczenie... Z góry dzięki za pomoc... =3

Jak chodzi o fabułę to bardzo mi się spodobał "1,2,3 Mass Effect" ~ wybory moralne itp. Mają znaczenie na całość gry. To jak rozegrasz dajmy na 1 ma znaczenie na 2-3 "1,2 Wiedźmin" :)

To The Moon, Planescape: Torment. Dwie doskonale fabularnie gry, ktore poruszaja, angazuja, wzruszaja.

Tak jak wspomniał Dzz, Planescape, a do tego: Icewind Dale, (oba) Baldury, Neverwinter Nights, a z nowszych Jade Empire, Dragon Age, Mass Effect'y

Z klasyków wyżej wspomniany Torment, Baldur's Gate, Neverwinter.

Z nowszych i bardziej sztampowych to Wiedźmin, Dragon Age albo Mass Effect.

@up Aj, uprzedziłeś mnie.

Mysle, ze jak lubisz Fable to spodoba Ci sie Wiedzmin i Gothic

Bastion

Jest fabuła, ale i super ścieżka dźwiękowa.

Z all wymienionych nie grałem tylko w Wiedźminy i Mass Effect`y, tak czy inaczej, jeszcze raz dziękuję za pomoc, oraz biorę się za Mass Effect... =3

Temat Zamknięty

Final Fantasy VII PC

Tylko nie zraź się grając w pierwszego Mass Effecta, questy poboczne ssą niemiłosiernie, a sam gameplay też nie jest najlepszy, dwójka już to naprawia, ale główna fabuła wybitna.
Jeszcze ogarnij Deus Exa, jak dla mnie najlepsza fabuła jaka kiedykolwiek została napisana.

w 3 ME fabuła nie jest za ciekawa (tzn. fajna jest ale lepsza w poprzednich częściach no i z tego co pamiętam nie ma dubbingu jak w 1-2 )jak dla mnie ale z plusów to grafika, zakończenie super. Przyznam się bez bicia nie wykonywałem pobocznych questów ( mało co) a niektóre mają dość duże znaczenie na fabułę. Wszystkie 3 części ukończyłem w jakieś 55h. Dużo zwiedzałem itp. :D Może kiedyś jeszcze raz przejdę, a co ^_^ Jak przejdziesz 1,2,3 daj znać jak zakończyłeś, co wybrałeś itp. :3 Miłego grania życzę

Witam

Jak w temacie poszukuję gry, RPG, w której na pierwszym planie jest fabułą, coś na zasadzie Fable, sporo zadań pobocznych, itp., grafa nie gra roli, ważne aby gra miała polskie napisy, lub posiadała spolszczenie... Z góry dzięki za pomoc... =3