Facebook Tristana

Otóż mam problem wczoraj o godzinie hmmm... może 22.00 na ekranie ukazała mi się "rószofo fłosa" dziewczynka.Tak! Tak to właśnie ona Tristana.Otóż gdy oglądałem jej akcje na YouTube postać ta bardzo mi zaimponowała.No ale dosyć tego! Większość ludzi powiedziała mi że aby dostać Trist oraz jej skin muszę wejść na facebooka następnie wejść na główny kanał LoLa i kliknąć Lubię to ! Zrobiłem tak lecz gdy wszedłem na konto żadnej "ruszofej kobitki" tam nie było.Zgłaszam się więc do was abyście mi coś doradzili

Otóż widzisz człeku, jest tylko jedno wyjście i nie wmówisz mi innaczej ! xD

Abyś mógł dostać wspomnianą Rushoffą Kobitkę, musisz grać w LoL EU nie ma opcji żebyś ją dostał grając na US potwierdzeniem otrzymania tego skina powinno być przekierowanie do takiej "złotej" tristany po ponownym kliknięciu na ten event żeby dostać Rushoffą xD Dlatego właśnie jeżeli grasz na US to nie możesz jej otrzymać, jak na EU to musiałeś coś źle zrobić co jest w sumie nie możliwe ^^ (a btw, nie możesz samemu na facebook'u wyszukać ich kanału, musisz użyć odnośnika ze strony LoL'a)

Wierzysz w takie coś? -.-

Skąd oni mogą wiedzieć, że jeżeli jakiś "gienek1-83120973401923" kliknie lubię to, to konto o nazwie "omg20392" to ta sama osoba? Pomyśl logicznie...

Jak dla mnie zwykła plotka czy wyrafinowany "żarcik"....

Takie są moje uwagi na ten temat,

Z drugiej strony kolega wyżej może też mieć racje. Jak jesteś zalogowany na ich stronie i klikniesz odnośnik i lubię to, to jest to bardziej możliwe niż to co podałem wyżej.

@UP Nie udzielaj się kiedy nie wiesz co się w świecie dzieje... Dobrze robi, że w to wierzy bo ja dostałem tą tristanę... Skąd oni wiedzą ? Tak jak napisałem po zalogowaniu na stronie lola musisz kliknąć odnośnik, a nie samemu szukać ich kanału na "Książkowej Twarzy" wtedy automatycznie da Skina na konto podczas którego kliknąłeś odnośnik. Błagam ludzie, jeżeli czegoś nie wiecie, nie starajcie sie wbijać sobie postów, nawet nie musisz mieć tristany kupionej (ja nie miałem) i nie tylko skina dostaniesz ale i samego championa :P

Koteczki, gógle nie gryzą :*

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=80451

Już mam tristanę dzięki za pomoc i przy okazji wszystkie konta mam na EU .Trist wymiata przed chwilą miałem fragi 19/6/9

Temat został zamknięty. Powód: Po problemie.

Otóż mam problem wczoraj o godzinie hmmm... może 22.00 na ekranie ukazała mi się "rószofo fłosa" dziewczynka.Tak! Tak to właśnie ona Tristana.Otóż gdy oglądałem jej akcje na YouTube postać ta bardzo mi zaimponowała.No ale dosyć tego! Większość ludzi powiedziała mi że aby dostać Trist oraz jej skin muszę wejść na facebooka następnie wejść na główny kanał LoLa i kliknąć Lubię to ! Zrobiłem tak lecz gdy wszedłem na konto żadnej "ruszofej kobitki" tam nie było.Zgłaszam się więc do was abyście mi coś doradzili