jedyneczka będzie ci chodzić
Fajna Gierka na PC(Szukam)
A 2 może tak na Ultra low by może poszła ??
Może by poszła ale ja Ci polecę gry Neverwinter NIchts 1/2 , Baldur`s Gate i starsze części TES takie jak Oblivion albo Morrowind bo Skyrim Ci raczej nie pójdzie.
Z tego co wiem wiedźmin 2 miał straszną optymalizacje, a ja od siebie mogę polecić diablo 2, F.E.A.R 1-2
Wiedźmin (jedynka) byłaby najlepszą opcją na twój sprzęt. Bardzo wciągająca fabuła(lepsza od W2) i dłuższa rozgrywka (ponad 80 godzin), więc zdecydowanie polecam. Wątpie że będziesz żałował. Dwójka niestety nie pójdzie.
Icewind Dale, Baldur's Gate, Dungeon Siege, Neverwinter Nights.
Wszystkie te gry mają ciekawą fabułę i powinny Ci pójść.
dużo gierek zostało wymienionych ale od siebei to : Dungeon Siege 1/2 , Evil Islands : Klątwa Zagubionej Duszy
hmm, a ja bym zadał pytanie od siebie, bo mam podobnego lapka z identyczną kartą graficzną. Czy C9 pójdzie na low?
Myślę że powinna. Chociaż nie jestem pewien.
Polecam wejść na stronę http://systemrequirementslab.com i zobaczyć.
problem w tym, że tam mi praktycznie do każdej gry wyskakuje, że mój komp nie spełnia wymagań- a w rzeczywistości jakoś ciągnie nawet ładnie wowy, poe, dragon nesty itd
C9 nie ma jakichś dużych strasznie wymagań. Zobacz, może pójdzie. A sprawdzić warto, naprawdę.
Jak już sprawdzisz i ci pójdzie, to pisz na PW to pogramy razem
Zobacz sobie Dungeon Siege 1 I 2.
Nawet skyrim chyba pójdzie ja miałem nieco lepszego bo 1 gb ram wiecej reszta taka sama i chodził ( ale polecam sprawdzic na piracie najpierw zanim kupisz bo nie jestem pewien )
2D
Prison Architect- symulator więzienia
Isaac- Przechodzi z pokoju do pokoju i zabijasz
Reus- Masz 4 gigantów i tworzysz świat
3D
Orc must die -zabijasz orki taki Twoer Defence w 3d
Sanctum -jak wyżej
Enclave- RPG
WoW do cataclysmu spokojnie pociągnie, ja pogrywam na e2-2000, (2x 1,75) i radkiem 7430m na battlegroundach minimalnie ok 40 fpsu, Path of Exile hula bez problemu, podobnie Dragon nest no i karcianki, DoC, Hearthstone
hmm mam pytanie bo ja mam e2-1800 i radek ten sam to poe wejdzie mi ?
dragon nest mam lagi ;c tam drobne
Saints Row 2, Just Cause 2, Seria Trochlight
Saints Row 2 wątpię żeby mu poszło mina na niezintegrowanej się cięło na laptopie
Czy chodzi może o 3D SEX VILLA ?
A wiec szukam fajnej gry na PC (każdy gatunek byle była fajna ale najbardziej przygodówka) sprzęt cienki ale myśle że cos pójdzie
Laptop samsung r540
Procesor Intel Pentium P610 2x2.00 GHz
Grafika Intel HD Graphics
3Gb ram
Dodam że chodzi mi na tym : LOL( na średnich), War Thunder(niskie),Fifa 11(niskie) Cod4 MW( niskie),Euro Track Simulation 2 (niskie), NFS Pro Street (srednie)
W nawiasach jakośc detali