Fajna Gierka na PC(Szukam)

jedyneczka będzie ci chodzić

A 2 może tak na Ultra low by może poszła ?? :D

Może by poszła ale ja Ci polecę gry Neverwinter NIchts 1/2 , Baldur`s Gate i starsze części TES takie jak Oblivion albo Morrowind bo Skyrim Ci raczej nie pójdzie.

Z tego co wiem wiedźmin 2 miał straszną optymalizacje, a ja od siebie mogę polecić diablo 2, F.E.A.R 1-2

Wiedźmin (jedynka) byłaby najlepszą opcją na twój sprzęt. Bardzo wciągająca fabuła(lepsza od W2) i dłuższa rozgrywka (ponad 80 godzin), więc zdecydowanie polecam. Wątpie że będziesz żałował. Dwójka niestety nie pójdzie.

Icewind Dale, Baldur's Gate, Dungeon Siege, Neverwinter Nights.

Wszystkie te gry mają ciekawą fabułę i powinny Ci pójść.

dużo gierek zostało wymienionych ale od siebei to : Dungeon Siege 1/2 , Evil Islands : Klątwa Zagubionej Duszy

hmm, a ja bym zadał pytanie od siebie, bo mam podobnego lapka z identyczną kartą graficzną. Czy C9 pójdzie na low?

Myślę że powinna. Chociaż nie jestem pewien.
Polecam wejść na stronę http://systemrequirementslab.com i zobaczyć.

problem w tym, że tam mi praktycznie do każdej gry wyskakuje, że mój komp nie spełnia wymagań- a w rzeczywistości jakoś ciągnie nawet ładnie wowy, poe, dragon nesty itd

C9 nie ma jakichś dużych strasznie wymagań. Zobacz, może pójdzie. A sprawdzić warto, naprawdę.

Jak już sprawdzisz i ci pójdzie, to pisz na PW to pogramy razem

Zobacz sobie Dungeon Siege 1 I 2.

Nawet skyrim chyba pójdzie ja miałem nieco lepszego bo 1 gb ram wiecej reszta taka sama i chodził ( ale polecam sprawdzic na piracie najpierw zanim kupisz bo nie jestem pewien )

2D

Prison Architect- symulator więzienia

Isaac- Przechodzi z pokoju do pokoju i zabijasz

Reus- Masz 4 gigantów i tworzysz świat

3D

Orc must die -zabijasz orki taki Twoer Defence w 3d

Sanctum -jak wyżej

Enclave- RPG

WoW do cataclysmu spokojnie pociągnie, ja pogrywam na e2-2000, (2x 1,75) i radkiem 7430m na battlegroundach minimalnie ok 40 fpsu, Path of Exile hula bez problemu, podobnie Dragon nest no i karcianki, DoC, Hearthstone

hmm mam pytanie bo ja mam e2-1800 i radek ten sam to poe wejdzie mi ?

dragon nest mam lagi ;c tam drobne

Saints Row 2, Just Cause 2, Seria Trochlight

Saints Row 2 wątpię żeby mu poszło mina na niezintegrowanej się cięło na laptopie

Czy chodzi może o 3D SEX VILLA ?

A wiec szukam fajnej gry na PC (każdy gatunek byle była fajna ale najbardziej przygodówka) sprzęt cienki ale myśle że cos pójdzie ;)

Laptop samsung r540

Procesor Intel Pentium P610 2x2.00 GHz

Grafika Intel HD Graphics

3Gb ram

Dodam że chodzi mi na tym : LOL( na średnich), War Thunder(niskie),Fifa 11(niskie) Cod4 MW( niskie),Euro Track Simulation 2 (niskie), NFS Pro Street (srednie)

W nawiasach jakośc detali ;)