Fajna Gierka na PC(Szukam)

A wiec szukam fajnej gry na PC (każdy gatunek byle była fajna ale najbardziej przygodówka) sprzęt cienki ale myśle że cos pójdzie ;)

Laptop samsung r540

Procesor Intel Pentium P610 2x2.00 GHz

Grafika Intel HD Graphics

3Gb ram

Dodam że chodzi mi na tym : LOL( na średnich), War Thunder(niskie),Fifa 11(niskie) Cod4 MW( niskie),Euro Track Simulation 2 (niskie), NFS Pro Street (srednie)

W nawiasach jakośc detali ;)

Polecam Syberię. Kultowa i jedna z najlepszych przygodówek. Gra jest z 2002 roku więc bankowo Ci pójdzie.

The walking dead
albo
Dead Space.

Rage fajna strzelanka, tylko słaba fabuła

Seria Mass Effect, genialna przygoda, z dużą dawką akcji, no i 2 pierwsze część pójdą Ci na pewno... :P

Two Worlds.

Polecam Diablo II, Prince Of Persia każdą część i Gothic 1-3 ;)

WoW do cataclysmu spokojnie pociągnie, ja pogrywam na e2-2000, (2x 1,75) i radkiem 7430m na battlegroundach minimalnie ok 40 fpsu, Path of Exile hula bez problemu, podobnie Dragon nest no i karcianki, DoC, Hearthstone

Gothic 1/3 albo jakiegoś morrowinda czy obliviona :P.

powinien ci pójść jeszcze Stalker który jest epicką grą :)

Seria Drakensang, Fable (w sumie to tylko pierwsza część), Fallout'y. Gry od Bethesdy mają pełne wsparcie dla modów, więc możesz spokojnie brać w ciemno. Nawet zmodowany Skyrim poszedłby na komórce. Do tego gry na silniku Source, dla graczy bez monstrualnego sprzętu (w tym i mnie) to po prostu błogosławieństwo.

Aquaria!!
A do tego może Spellforce 2 i Sacred+ :).

Polecam Neverwinter Nights.

Dzięki wszystkim za odpowiedzi napewno w coś z tego zagram ;)

Defiance + ogladnij serial mnie wkrecila ta gra masakrycznie razem z serialem mistrzostwo swiata

@Up

Defiance na takim kompie? U mnie ledwo co rusza, dodatkowo on w lapku ma zintegrowaną grafikę.

Z mojej strony polecam: Morrowind'a, Gothic'a 1,2 i oczywiście Half-life'a 1, 2 z EP1 i EP2.

Czekam na kolejne propozycje ;)

A i zna ktoś może Gierke podobną do Tomb Raider lub taki Przygodowy FPS tak bym to nazwał :D

Fable: Zapomniane Opowieści. Polecam fajna ale krótka gra ;/ Ale jak będziesz robił misje poboczne trochę dłużej ci zejdzie :3 i możesz też misje robić 2 razy raz być dobrym a raz złym ;33

Max Payne 1/2 ,dobra gra i powinna pójść bez problemu

A pójdzie mi może Wiedzmin 1 a może 2 ?