Fala?

Hey Guys :D

Mam problem.... donoszą mnie słuchy, że fala hackerów była. Ale nw czy to prawda. Gram w War inc. ale nie działa (WarZ jest klonem war inc.) Czy to prawda? Bo też ta gra innym nie działa.

WarZ nie jest klonem WR Inc, tylko korzysta z jego silnika :)

A co do hackerów, to z tego co mi wiadomo, zaatakowali The WarZ, a nie cały internet :)

Oraz Uplay(rosyjscy hakerzy), wykradziono między innymi samodzielny dodatek do FC3.

swoja droga ten dodatek jest za***isty np. jak kogos zabijesz mozesz mu pokazac fakasa.

swoja droga ten dodatek jest za***isty np. jak kogos zabijesz mozesz mu pokazac fakasa.

I to czyni grę zajebistą?

szkoda że nasikać nie można na trupa którego zabiłeś, to by było za***iste, jak w Duke Nuken

hehe pokazać faksa po zabiciu .....

kristal tak to miedzy innymi czyni go za***istym, o tekstach glownego bohatera nie wspomne (sa niszczace).

a dodatkowo można wyrywać serca jak się kogoś zabije :D i w ogóle teksty rozbrajają i klimat lat 80

Hey Guys :D

Mam problem.... donoszą mnie słuchy, że fala hackerów była. Ale nw czy to prawda. Gram w War inc. ale nie działa (WarZ jest klonem war inc.) Czy to prawda? Bo też ta gra innym nie działa.