Hey Guys
Mam problem.... donoszą mnie słuchy, że fala hackerów była. Ale nw czy to prawda. Gram w War inc. ale nie działa (WarZ jest klonem war inc.) Czy to prawda? Bo też ta gra innym nie działa.
Hey Guys
Mam problem.... donoszą mnie słuchy, że fala hackerów była. Ale nw czy to prawda. Gram w War inc. ale nie działa (WarZ jest klonem war inc.) Czy to prawda? Bo też ta gra innym nie działa.
WarZ nie jest klonem WR Inc, tylko korzysta z jego silnika
A co do hackerów, to z tego co mi wiadomo, zaatakowali The WarZ, a nie cały internet
Oraz Uplay(rosyjscy hakerzy), wykradziono między innymi samodzielny dodatek do FC3.
swoja droga ten dodatek jest za***isty np. jak kogos zabijesz mozesz mu pokazac fakasa.
swoja droga ten dodatek jest za***isty np. jak kogos zabijesz mozesz mu pokazac fakasa.
I to czyni grę zajebistą?
szkoda że nasikać nie można na trupa którego zabiłeś, to by było za***iste, jak w Duke Nuken
hehe pokazać faksa po zabiciu .....
kristal tak to miedzy innymi czyni go za***istym, o tekstach glownego bohatera nie wspomne (sa niszczace).
a dodatkowo można wyrywać serca jak się kogoś zabije i w ogóle teksty rozbrajają i klimat lat 80
Hey Guys