Cześć, istnieje jakaś polska społeczność w tej grze? Tytuł bardzo mnie zaciekawił, ale bieganie samemu bez możliwości otworzenia do kogoś gęby szybko się nudzi. Ktoś coś wie?
Fallen Earth - ktoś gra?
Raczej bardzo mała. Sam handel został przez to strasznie ograniczony jak i ekonomia.
Samych graczy jest dość mało później.
Zastanawiałem sie nad Fallen Earth, ale uznałem że lepszym wyborem będzie Defiance.
Fallen ma klimat, ale ludzie nie docenili tytulu dlatego swieci pustkami. @up Defiance to nie survival postapo.
A jest coś "docenionego" w klimacie właśnie postapo ?
W pewnym sensie wlasnie defiance - tez jest po kataklizmie. Ale nie jest to survival . Tylko "zwykly" mmo-fps-rpg
. Walka to glownie strzelanka, dodatkowym motorem napedzajacym graczy do gry jest fabula + pelno malutkich pierdolek typu ukryci vendorzy, ukryte wozy itd (nie, WSZYSTKICH nie ma i nigdy nie bedzie na necie, tylko te najbardziej popularne/standardowe xd). Dodatkowo jeszcze fajne sa Arki - w ktorych sa hordy graczy i 5 razy tyle mobow a na koncu jakies bossy
A jest coś "docenionego" w klimacie właśnie postapo ?
Romeo's Aftermath - duchowa kontynuacja DayZ czy tam Infestation. ( free )
H1Z1 - Polecam lecz trzeba wydac od 60 do 100zl.
Co do Fallen Earth macie racje gra umiera ale to nie wina ludzi czy całokształtu dzisiejszego rynku a tego takiego uprzedzenia do tego typu gier . Sytuacja w Fallen Earth aktualnie jest mniej niż dobra , mało Polaków , coraz więcej osób mających na celu samo udoskonalenie swoich postaci po przez PAY TO WIN , co doprowadza do wymarcia czegoś takiego jak AUKCJI bo aukcje w Fallen stoją w miejscu po 5 dni i nie ma ofert żadnych .
Miasta są puste jedynie to można kogoś spotkać na obrzeżach miast albo gdzieś na terenie hunt ale to są małe liczby od 2 do 3 osób na może pół dnia . Sama gra jest bardzo fajna , aktualnie w nią gram i chwalę sobie , jednak chce teraz pograć w defiance bo ktoś mi już wcześniej te grę polecił i nie mówię że to jest lepsze no ale sprawdzić warto . Wracając do tematu wymarcia gier to nie sądzę żeby Fallen Earth całkiem umarł a dlaczego tak myślę ? Bo w te grę nawet jeśli mało osób to zawsze ktoś gra i zawsze coś się dzieje , zresztą często serwer jest wyłączany na 2-3 godziny w celu aktualizacji .
Pozdrawiam i w razie by mój nick w Fallen Earth Baluupl
ja bym defiancem uważał jak byś grał w to ma początku 2015 jak jeszcze nie było wiadomo czy trzeci sezon srialu będzie a raczej jak były zdięcia do niego kręcone to byś trafił na złoty okres a teraz nie wiadomo czy gra będzie żyła bo tego co ludzie na oficialu piszą to na pc jakoś się trzyma pociągnie może jeszcze rok ale na konsolach mogą zamknąć srvery ludzie piszą że konslolach gra pociągnie max 3 miechy, jak nie wypuszczą jakiegoś dlc.
Cześć, istnieje jakaś polska społeczność w tej grze? Tytuł bardzo mnie zaciekawił, ale bieganie samemu bez możliwości otworzenia do kogoś gęby szybko się nudzi. Ktoś coś wie?