Fallen Earth - szukam ludzi do gry

Witajcie!

Otóż ostatnio odkopałem Fallen Earth i musze przyznac ze chociaz dopiero ukonczylem "samouczek" gra wydaje sie interesująca natomiast poszukuje osób/klanu/gildii do wspólnej gry czy wprowadzenia i wytlumaczenia podstaw. Jeśli jest ktoś chętny to dysponuje także własnym kanałem teamspeak więc zawsze można porozmawiać. Gdyby kogoś interesował mój wiek to mam 19 lat ;)

Hej, nie wniosę nic do tematu jednak chciałbym ci dać mala rade ;) Zanim poszukasz ekipy, ludzi do gry pograj trochę 5-10h minimalnie. Ta gra jest właśnie taka interesująca na początku wszystko fajne jednak po ok.15-20 przegranych godzinach gra staje się nudna, bez wkładu kasy crafting quada(ATV jeśli dobrze pamietam) zajmuje 20h a gdy wrzucisz coś swojej kasy to około 3h takie małe P2W jest. Nie pisze tego po to by cie odwieść od grania jednak pograj trochę , zapoznaj się z gra i wtedy szukaj ludzi ;) Jeśli masz jakieś pytania co do gry to śmiało dawaj PW mam przegrane jakieś 60h i jako tako ogarniałem ;)

Fakt poczatek epicki, myslalem ze znalazlem gre na miesiace, a potem juz nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda i pustki. Ludzi prawie nie ma, a questy irytujaco nudzace. Jak wyzej kolega wspomina czyste P2W.

Fakt poczatek epicki, myslalem ze znalazlem gre na miesiace, a potem juz nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda i pustki. Ludzi prawie nie ma, a questy irytujaco nudzace. Jak wyzej kolega wspomina czyste P2W.

Co do ludzi to się nie zgodzę ponieważ sporo osób nadal gra. Nawet pamietam ze bylem w dość sporej polskiej gildi. Często na questach było można kogoś spotkać. Populacja(tylko dzieki Steam) jest nawet ok.

Witajcie!

Otóż ostatnio odkopałem Fallen Earth i musze przyznac ze chociaz dopiero ukonczylem "samouczek" gra wydaje sie interesująca natomiast poszukuje osób/klanu/gildii do wspólnej gry czy wprowadzenia i wytlumaczenia podstaw. Jeśli jest ktoś chętny to dysponuje także własnym kanałem teamspeak więc zawsze można porozmawiać. Gdyby kogoś interesował mój wiek to mam 19 lat ;)