Fallen Earth ;)

Witam wszystkich ;)

A wiec od jakiegos czasu szukam jakiejs gry i wpadlem na fallen earth.. A ze jestem fanem post-apo to musze w to zagrac tylko mam pare pytan ;)

Jak z populacja ? Polskie klany może jakieś ?

I wogle możecie powiedzieć parę slow o grze czy warto zagrać ?

Podbijam.

Generalnie Fallen Earth jest ciekawą grą. Ma wiele fajnych rozwiązań, aczkolwiek ta gra nie jest już supportowana przed wydawcę, z tego co się orientuję. Jest zostawiona samopas, nie ma żadnych aktualizacji, a jedynie jakieś promocyjki w sklepie. Co do populacji i klanów, to nie wiem. Dawno nie grałem :).

Generalnie Fallen Earth jest ciekawą grą. Ma wiele fajnych rozwiązań, aczkolwiek ta gra nie jest już supportowana przed wydawcę, z tego co się orientuję. Jest zostawiona samopas, nie ma żadnych aktualizacji, a jedynie jakieś promocyjki w sklepie. Co do populacji i klanów, to nie wiem. Dawno nie grałem .

A ja właśnie gram i szczerze powiem ze gra jest fajna ;) Crafting jest wymagający walka średnia ale fajna ;) Questy to praktycznie ciągle to samo ale da się przeżyć ;) Jak by ktoś chciał pograć dodajcie na Steam ;)

Witam wszystkich ;)

A wiec od jakiegos czasu szukam jakiejs gry i wpadlem na fallen earth.. A ze jestem fanem post-apo to musze w to zagrac tylko mam pare pytan ;)

Jak z populacja ? Polskie klany może jakieś ?

I wogle możecie powiedzieć parę slow o grze czy warto zagrać ?