Fallout 3 - dodatki

Witam !

Mam do was pytanko, a mianowicie czy opłaca się kupić orginał z dodatkami w pełni spolszczony za 40 zł?

Bo właśnie wracam z Biedronki, a tak takie cudo było :P>

Tylko nie wiem czy to warte zachodu bo mam orginał gry bez dodatków i totalnie nie ogaranim czy są one warte zakupu?

Samego NV nie wyobrażam sobie bez dodatków, ale ta trójeczka mnie męczy

Grał ktoś w te dodatki? macie zdanie?

Bierz i graj, ta gra jest warta tej ceny.

Sama podstawka nie wydawała mi się warta ceny więc ciekawi mnie czy to właśnie te dodatki jakoś nakieruja gre na słuszną droge :D

Taak ! Kupuj, gra naprawdę warta swojej ceny ;) Dodatki są bardzo dobre i nieźle rozwijają rozgrywkę :D Nic się nie bój i kupuj.

IMHO nie warto jeśli już masz podstawkę. Dodatki akurat do Fallout'a 3 to moim zdaniem zmarnowana kasa.

Operation Anchorage to kompletne wyrwanie ze świata i latanie i strzelanie z chyba 10cioma linijkami tekstu

Mothership Zeta to kosmici, jak wyżej tylko napierniczasz z laserów.

Broken Steal zmienia level cap do 30 i pozwala grać po skończeniu gry *śmiech na sali, byle mod tyle daje*

Pitt dodaje miasto i kilka nowych broni

I ostatni, Point Lookout który akurat jest bardzo klimatyczny (ale w innym niż Fallout znaczeniu) i wart uwagi. Ale lepiej kupić sam DLC do podstawki niż cały pack.

Ale to tylko moje zdanie...

to nie jest klucz steam wiec moim zdaniem to już go przekreśla na starcie .. Jak kolega wyżej wspomnial jak już masz F3. to nie warto... pograsz 2/3 h i wyrzucisz do kosza

No dobra :P to chyba kupie :)

Witam !

Mam do was pytanko, a mianowicie czy opłaca się kupić orginał z dodatkami w pełni spolszczony za 40 zł?

Bo właśnie wracam z Biedronki, a tak takie cudo było :P>

Tylko nie wiem czy to warte zachodu bo mam orginał gry bez dodatków i totalnie nie ogaranim czy są one warte zakupu?

Samego NV nie wyobrażam sobie bez dodatków, ale ta trójeczka mnie męczy

Grał ktoś w te dodatki? macie zdanie?