Cześć!
Zastanawiałem sie dzisiaj jakie ciekawe teksty miały postacie w falloucie, chodzi mi głównie o tekst związany z zimą nuklearną, nie pamiętam dokładnego kontekstu.
Może ktoś będzie wiedział o co mi chodzi i napisze
Cześć!
Zastanawiałem sie dzisiaj jakie ciekawe teksty miały postacie w falloucie, chodzi mi głównie o tekst związany z zimą nuklearną, nie pamiętam dokładnego kontekstu.
Jeżeli o to chodzi... To żołnierze RNK(NCR) często raczą nas tym tekstem.
"Patrolowanie mojave budzi tęsknotę za zimą nuklearną"
"Patrolling the mojave makes you almost wish nuclear winter"
Jeżeli o to chodzi... To żołnierze RNK(NCR) często raczą nas tym tekstem."Patrolowanie mojave budzi tęsknotę za zimą nuklearną""Patrolling the mojave makes you almost wish nuclear winter"
O dzięki o to chodziło ^^
Podczepię się przy okazji pod temat, pare osób na portalu pisało, że można mieć Fallouta 3/ GTA IV i wiele innych za darmo z cdaction seriale, ktoś może wie czy to prawda? Jeżeli tak to jak dokładnie to zrobić? Z góry dzięki .
Można mieć pare gier, a raczej cd-key'ów do nich których raczej na steam'ie, Orginie nie aktywujesz....
Jak coś to podam linka:
http://www.cdaction.pl/seriale/
Z tego co wiem to są cd-key'e dla tych co kupią gazetę ale to raczej już zależy od moralności
klucze ze strony cd-action są do trybu multiplayer gier z miesięcznika, każdy zarejestrowany na stronie może je zdobyć. Nie są to jednak klucze aktywujące gry w Steamie, te są nadrukowywane na płytach dołączonych do czasopisma.
Cześć!