Fallout 3

Mam problem z zainstalowaniem mojego kochanego fallouta 3 wersja od cenegi. próbowałem reinstalować ale nie mogę usunąć plików z savami. Ktoś ma pomysł jak sobie z tym poradzić?

Wytłumacz o co dokładnie chodzi, bo strasznie zrozumiale to napisałeś. Jak to nie możesz usunąć save'ów ? Dałeś radę grę usunąć ?

Nie możesz zainstalować ponieważ komputer widzi stare pliki z gry tak?

Gdy instalowałem to podczas instalowania wyskakiwał błąd po gdy próbowałem odinstalować też wyskakiwał błąd

PS Mam windows 8

"dodaj lub usun programy" Usun jak tam jest jak nie ma wylacz wszystkie programy za pomoca menedzara urzaden(ile sie da) manualnie usun pliki jak sie nie da lub nie dziala nie mam wiecej pomyslow.

Dziabnij programem CCleaner (usunie błędne, niepotrzebne pliki i klucze rejestru) i jak będziesz miał problem z usunięciem jakiegoś pliku użyj programu Unlocker.

Znajdź rejestr F3 i go usuń, na xp robiłem to z Oblivionem, na 8 nie wiem jak.

Dokładnie nie wiem o co ci chodzi ale spróbuj usunąć manualnie, savy pewnie w dokumentach. Format powinien załatwić sprawę ;)

Ja tak miałem z Zoo Tycoon 2 tyle, że na Windows 7. Dopiero po formacie wszystko było ok.

Użyj programu Revo Uninstaller

Mam problem z zainstalowaniem mojego kochanego fallouta 3 wersja od cenegi. próbowałem reinstalować ale nie mogę usunąć plików z savami. Ktoś ma pomysł jak sobie z tym poradzić?