Witam
założyłem temat abyście mogli pochwalić się oraz pomóc innym przy buildach postaci
Witam
założyłem temat abyście mogli pochwalić się oraz pomóc innym przy buildach postaci
STR-3
PER-6
END-3
CHA-2(+book)3
INT-4
AGI-7
LUK-3
Poziom trudności Survival
Opis Klasy : Samotny Niewidzialny Snajper
Build bazuje głownie na perku z charyzmy lone wanderer, sneak , mr sandman , rifleman , bloody mess , ninja. Nie liczac must have Gun Nut , Armorer , Locksmith i Haker
Tylko po co? Nie ma limitu lvla, lecisz jak chcesz w końcu i tak wszystko będziesz miał, ja maksuje najpierw otwieranie, hackowanie, inteligencję + kryty + broń plazmowa a w międzyczasie ładuje w co mi się spodoba
Wpierw ładuję perki w otwieranie,hacking,scavenger i extra ammo przy dropach a potem w to co potrzebuję.
I staram się pakować dużo w int,per oraz end na start.
ja dopiero zaczynam i jak polecacie na poczatku grac ?
@DziKU Abyś miał lockpick i hakowanie i tyle reszte jak chcesz
Z powergamingowej perspektywy - trochę STR, INT (dla odblokowania ulepszeń broni) i wszystko w Luck (kryty, regeneracja AP, wbijanie krytów, stranger itp, to jest ability-klucz dla "potężnej postaci). Bo reszta perków raczej kosmetycznie-sytuacyjnie działa z mojego doświadczenia
można resetowac staty ?
Witam