Fallout 4 vs SW:Battlefront vs COD:Black Ops III

Witam was moi mili,

Jako, że w listopadzie premierę będą miały trzy gry, mianowicie:

- Fallout 4,

- Star Wars: Battlefront,

- Call of Duty: Black Ops III

a w portfelu nie ma kokosów i staczy na jeden z w/w tytułów zwracam się do was z pytaniem - co wy byście wybrali? W moim przypadku jest wiele za i przeciw dla danej produkcji.
Najbardziej negatywnie podchodzę do CODa, bo słyszałem od ludzi grających w demo, że gra nadal nie jest zbalansowana, a najlepszą bronią nadal jest karabinek szturmowy z celownikiem laserowym. Nie chcę mi się grać w takim układzie w schematyczną i oklepaną grę, choć jeżeli ktoś przekona mnie do tego tytułu to nie wykluczam kupna, bo od zawsze byłem wielkim fanem serii.

Największy problem rozbija się między F4, a SW:Battlefront z tego względu, że na obydwie produkcje bardzo się napaliłem. Z goła różnią się od siebie diametralnie, ale zarówno jedna jak i druga jest godna uwagi. Obydwie gry posiadają wspaniałe uniwersum, które przyciąga setki, tysiące, miliony.... graczy.

Zatem co wy byście wybrali?

Z tego co słyszałem to Battlefront to taki Battlefield w uniwersum SW, tak więc ja stawiam na Fallouta.

3 różne gry.. no weź..

Grochol i tak i nie, bo ponieważ jest to battlefront i DICE macza tam palce nie jest powiedziane, że jest to taki battlefield w uniwersum SW, ponieważ rozwiązania, model gry i ogólnie całej rozgrywki jest całkiem inny niż BFa.. a najważniejsze nie działa przez przeglądare :D

Odnośnie Black Opsa się nie wypowiadam, bo te gry to już kompletna przesada technologiczna...

Fallout 4, no coż gra pochłonie ale czy na długo? W Dzisiejszych czasach brak multiplayera trochę boli a w szczególności jeśli zawartość gry nie będzie dość często modyfikowana.

Polecam Fallout 4. Ktoś ze studia Bethesdy grał 400 godzin i jeszcze nie odkrył wszystkiego w tej grze a rozmiar mapy jest dwa razy większy od tej ze Skyrima, po za tym jeżeli wolisz w grze ciekawą fabułę niż multiplayer to właśnie tę grę polecam.

Fallout to typowy singielek. Fajnie będzie pograć, może nawet przy pomyślnych wiatrach i chęciach przejść kilka razy. Na pewno będzie świetną grą i warto czekać. Jeżeli jednak chcesz coś dla multi to pozostaje wybrać Battlefronta, ponieważ gra się świetnie. Jest zbalansowana (przynajmniej jak testowałem była), dla fana SW coś pięknego. Jedyne co boli to prawdopodobne premium i dodatki zupełnie jak z BF. Cod będzie fajny, będzie można pobiegać... Ale to będzie to samo co poprzednie części. W codzie tendencja jest do dodawania JEDNEJ nowej rzeczy, żeby przypadkiem fani nie byli zagubieni. Zwyczajnie nie opłaca się pakować w coś, co za rok będzie już niegrywalne.

CoD i Battlefront to gry pod MP a Fallout 4 to RPG z SP wylacznie. Zalezy co wolisz, wszystko pewnie dostanie swoje platne dodatki :). Ale pewnie tylko Fallout bedzie modowalny(Do F3 i Skyrim sa tysiace modow). Ja jako ze mam dosc strzelanek ktore roznia sie tylko skorka(czytaj co rok ten sam CoD, co rok nowy Battlefield a tym razem w uniwersum Star Wars) bym kupil Fallouta. Ale o niego tez sie martwie, bo na pokazach poki co malo opowiesci pokazywali tylko ciagla nawalanke jak w typowych strzelankach.

Żadnego

SW:Battlefront - Jest moc w tej grze!

Witam was moi mili,

Jako, że w listopadzie premierę będą miały trzy gry, mianowicie:

- Fallout 4,

- Star Wars: Battlefront,

- Call of Duty: Black Ops III

a w portfelu nie ma kokosów i staczy na jeden z w/w tytułów zwracam się do was z pytaniem - co wy byście wybrali? W moim przypadku jest wiele za i przeciw dla danej produkcji.
Najbardziej negatywnie podchodzę do CODa, bo słyszałem od ludzi grających w demo, że gra nadal nie jest zbalansowana, a najlepszą bronią nadal jest karabinek szturmowy z celownikiem laserowym. Nie chcę mi się grać w takim układzie w schematyczną i oklepaną grę, choć jeżeli ktoś przekona mnie do tego tytułu to nie wykluczam kupna, bo od zawsze byłem wielkim fanem serii.

Największy problem rozbija się między F4, a SW:Battlefront z tego względu, że na obydwie produkcje bardzo się napaliłem. Z goła różnią się od siebie diametralnie, ale zarówno jedna jak i druga jest godna uwagi. Obydwie gry posiadają wspaniałe uniwersum, które przyciąga setki, tysiące, miliony.... graczy.

Zatem co wy byście wybrali?