Fallout New Vegas - problem/bug

Witam.

Grałem wesoło w Fallouta, gdy pojawił się pewien problem. Podczas robienia questa od Cass po kilku dialogach, już (chyba) pod koniec questa jak zawsze po lewej stronie pojawił się kolejny punkt zadania, ale nie pojawił się on w Pip-Boyu. Jakby go nie było. Kiedy wchodzę w zakładkę zadań wszystkie cale są na szaro i nie ma żadnego nowego. Niestety nie mam jak się cofnąć, bo nadpisałem już grę. Pomysły?

@BuMp

Ja miałem podobnie z zadaniem na znalezienie szeryfa dla primm no i obczaiłem sobie jak te zadanie wygląda na necie krok po kroku i zrobiłem je :P, wystarczy, że poszedłem tam gdzie miałem i okazało się, że zadanie jest aktywne, ale w pipboyu bo nie ma tylko.

Super. Dzięki :)

No to mam jeszcze jedno pytanie. Ukończyłem ostatnią misje z tą zaporą. Ciekawi mnie, czy jest możliwość kontynuacji gry tą moją postacią? Czy muszę wracać do save'a sprzed ostatniej misji? Jeszcze jedno : co się stanie jak zainstaluje wszystkie DLC? Musze zacząć od nowa?

Ja w połowie gry zainstalowałem cztery DLC i mi się normalnie do gry zapisały więc przy dobrych wiatrach powinieneś grać dalej.

A po ukończeniu trzeciej części gry też gryzło mnie to czemu nie moge dalej zwiedzać to znalazłem jakiegoś moda który mi to umorzliwia :P, a z tą częścią gry nie wiem jak jest.

Ja, że by się zabezpieczyć po prostu robię wszystko teraz ( całą mapkę ) by po dojściu do końca gry nie mieć tego problemu co wcześniej :P. A powiem, że warto po mapie polatać bo główny wontek to pikuś w porównaniu z tym co cię tam czeka.

A z tym twoim zadaniem sprawdz jeszcze czy nie masz jakiś zapisków dotyczących informacji z tego zadania bo wiem, że jest kilka takich przypadków, że misja się nie załącza tylko dlatego, że z góry nie jest narzucana jako misja. Co wiąże się z tym, że na własną rękę musisz podziałać z danymi jakie masz na chwile obecną. Ale nie jestem teraz w stanie sprawdzić o co w tym zadaniu twoim biega :P więc to tylko taka złota myśl

Wiem o co Ci chodzi. Misje, o których mówisz są w notatkach. Nie dostajesz za nie wielkich ilości expa, ale np. reputacje w danej grupie, czy jakieś drobne kapsle. Zwiedzam mape, ale naszła mnie nagła ochota na zabicie pewnej ważnej osobistości w świecie Fallouta. Oczywiście ubezpieczyłem się i mam save'a gdzie nie jestem jeszcze po żadnej stronie w bitwie o zaporę, mam ten 27 poziom. Nic tylko do niego wrócić i grać dalej przez kolejne 30h :D

po wbiciu 30 poziomu to już ci poziom nie rośnie z tego co wiem :P ale jest mod dzięki któremu dalej lvlujesz i jest gitara, bo to bez sensu :P w samym głównym wątku i z tą mapka całą jestem w stanie 2 razy nabić ten 30, a gdzie dodatki do gry? ;D trzeba móc lvlować !

Każde DLC podnosi lvl cap o 5, a na Steamie wyliczyłem 5 dostępnych :D

@edit, są 4 dlc, czyli po wykupieniu wszystkich możemy mieć 50 lvl, jak niełatwo obliczyć. Ta piąta rzecz to paczka broni.

Ja mam wszystkie dlc kupione razem z grą w sklepie :P ale nie instalowałem ich na początkun no ale możliwe że podnoszą lvl bo mam teraz 28 więc nawet nie sprawdzone na własnej skurze :D, teraz robie 100 % mapki

Witam.

Grałem wesoło w Fallouta, gdy pojawił się pewien problem. Podczas robienia questa od Cass po kilku dialogach, już (chyba) pod koniec questa jak zawsze po lewej stronie pojawił się kolejny punkt zadania, ale nie pojawił się on w Pip-Boyu. Jakby go nie było. Kiedy wchodzę w zakładkę zadań wszystkie cale są na szaro i nie ma żadnego nowego. Niestety nie mam jak się cofnąć, bo nadpisałem już grę. Pomysły?