Jako że moja mama kiedyś też pogrywała w MMO, i korzystała z tejże strony postanowiła narysować coś dla Nas, dla naszego forum .
Co sądzicie?
Jako że moja mama kiedyś też pogrywała w MMO, i korzystała z tejże strony postanowiła narysować coś dla Nas, dla naszego forum .
Co sądzicie?
Very nice.
Twoja mama grała w MMO i siedziała na tej stronce ? Cool story Bro' !
A tak btw to rysunek ma fajny klimacik. Taki smokowy ^^
Matka mojej koleżanki grała w Mu online.Kobieta prawie pod czterdziechę i cisnęła ostro pvp z klanem .
Mój kumpel okradł konto swojej mamy w metku ;___;. A Arcik bardzo zacny
@Info od Mamy ( )
Powiedziała mi że planuje narysować coś lepszego, to podobno było na szybko wieczorem. No zobaczymy.
Też chciałbym mieć taką mamę ;o
@up
Jeśli masz jednego kompa w domu to nie chcesz
który to ja?
@up
Ty guru jestes tym rycerzem po lewej, twoja umiejetnoscia specjalna jest tauntowanie userow zeby cie hate'owali hahaha
ale mój miecz leży na ziemi, jak mam się bronić przed nimi?
Tarcza.
@upJeśli masz jednego kompa w domu to nie chcesz
mam 2 więc źle by nie było
Niestety guru musisz bronic sie tarcza gdyz jezeli uzyjesz miecza pojawiaja sie tematy typu: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/50376-czy-to-normalne-ze-administracja-strony-nie-forum-moze-ponizac/
Najgorsze jest to ze twoja tarcza odbija obrazenia wiec jest okolo 40% szans ze jezeli sie nia obronisz rowniez pojawi sie w/w temat .
Art zarąbisty, wielki szacunek dla mamy, bo nieczęsto się trafiają takie jednostki ^^
Co sądzicie?