FanArt - MMORPG.ORG.PL

Jako że moja mama kiedyś też pogrywała w MMO, i korzystała z tejże strony postanowiła narysować coś dla Nas, dla naszego forum :D.

fi7v.jpg

Co sądzicie?

Very nice.

Twoja mama grała w MMO i siedziała na tej stronce ? :D Cool story Bro' !

A tak btw to rysunek ma fajny klimacik. Taki smokowy ^^

Matka mojej koleżanki grała w Mu online.Kobieta prawie pod czterdziechę i cisnęła ostro pvp z klanem :D.

Mój kumpel okradł konto swojej mamy w metku ;___;. A Arcik bardzo zacny :D

@Info od Mamy ( :D )

Powiedziała mi że planuje narysować coś lepszego, to podobno było na szybko wieczorem. No zobaczymy.

Też chciałbym mieć taką mamę ;o

@up

Jeśli masz jednego kompa w domu to nie chcesz :D

który to ja?

@up

Ty guru jestes tym rycerzem po lewej, twoja umiejetnoscia specjalna jest tauntowanie userow zeby cie hate'owali hahaha :D

ale mój miecz leży na ziemi, jak mam się bronić przed nimi?

Tarcza.

@upJeśli masz jednego kompa w domu to nie chcesz

mam 2 więc źle by nie było :D

Niestety guru musisz bronic sie tarcza gdyz jezeli uzyjesz miecza pojawiaja sie tematy typu: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/50376-czy-to-normalne-ze-administracja-strony-nie-forum-moze-ponizac/

Najgorsze jest to ze twoja tarcza odbija obrazenia :( wiec jest okolo 40% szans ze jezeli sie nia obronisz rowniez pojawi sie w/w temat :D.

Art zarąbisty, wielki szacunek dla mamy, bo nieczęsto się trafiają takie jednostki ^^

Jako że moja mama kiedyś też pogrywała w MMO, i korzystała z tejże strony postanowiła narysować coś dla Nas, dla naszego forum :D.

fi7v.jpg

Co sądzicie?