Fanboje zwyciężyły: The War Z zostało usunięte ze STEAM'a

Cała afera z The War Z opisana jest trzy newsy niżej (TU). Do tego wszystkiego doszła jeszcze petycja na forum STEAMA o usunięcie gry z platformy Valve, którą podpisało kilkaset osób. Nie wiem, czy to właśnie jej zasługa, czy może kogoś/czegoś innego, ale...

Wyświetl pełny artykuł

Jasne, dzieci przeraziły się że stracą konta przy generacji steamseriali i zrobiły lipną akcję. :P Myślę że petycja da im tyle co przedświąteczna spowiedź. Na steamie liczy się kasa, a WarZ sprzedaje się podobno znakomicie.

Co do tego że "na steamie nie ma miejsca na wersję alfa" mylisz się guru, sam mam wbite na koncie 2 alpha klucze i jakoś nikt nic nie płacze. Alpha to alpha pod warunkiem że się o tym wspomni. Zainteresowanych zapraszam na off forum War Z, jest tam pewna debata na temat informacji o grze jakie zostały podane na steamie. Sami zapaleni gracze byli tym oburzeni, dlatego też sprzedaż na steam została zawieszona. Moim zdaniem chodziło tylko o kasę na kolejne poprawki tego słabego silnika. Jak zostanie to rozegrane zobaczymy wkrótce. Na chwilę obecną czekam na konwert seriala nonsteam->steam.

Cała afera z The War Z opisana jest trzy newsy niżej (TU). Do tego wszystkiego doszła jeszcze petycja na forum STEAMA o usunięcie gry z platformy Valve, którą podpisało kilkaset osób. Nie wiem, czy to właśnie jej zasługa, czy może kogoś/czegoś innego, ale...

Wyświetl pełny artykuł