Fansite ^^ Do jakiej gry?

Polecam DC Universe lub Crossfire Europe.

warn_ico.png
Regulamin 2.3. Trzeci Twój warn dzisiaj, więc ban na 24h. - Cree

http://www.dc-universe.pl/

Ok. Troszke zmodyfikowałem startową. Dodałem pasek, ile procent strony jest skończone. Nie uwzględniam w nim treści merytorycznej strony, bo tą będziemy uzupełniać PO wystartowaniu serwisu.

Jeżeli, ktoś już od samego początku chce sie przysłużyć* - pisać na maila kontakt@dc-universe.pl lub moje gg.

Macie może jakiś koncept, jak by podzielić kategorie menu itp*, by to wszystko miało sens? Bo ofc ja już pewne założenia mam, ale chce sie dowiedzieć, jakby to według was dobrze wyglądało...

Myśle, że będziemy organizować jakieś bitwy Hero vs. Villain, itp, ogólnie mam pare ciekawych pomysłów. Myśle że nudno nie będzie.

*Chodzi o podzielenie informacji konkretnie na temat gry.

EDIT:

MWAHAHAHHA, mamy dodatkowe 3 domeny .pl. Czyli bez dc-universe.pl mamy jeszcze 5 domen .pl +

http://www.az.pl/hosting-porownanie-kont-hostingowych.html

2 osobne personal hostingi. Az.pl chyba przyćpało w weekend, bo dali nam promocje 90 % ^^

Tak więc, jakie następny gry potrzebują fansitów :D? Czasu mamy ogrom, więc why not ^.^

Zróbcie do Repulse ;)

jak bedziecie potrzebowali moderatora to ja sie zgłaszam ;d

Możecie zrobić fansite'a do S4League, w grze widzę dużo polaków i dla odmiany TPS, a więc czemu nie ?

http://www.dc-universe.pl/Ok. Troszke zmodyfikowałem startową. Dodałem pasek, ile procent strony jest skończone.

Wszystko piknie ale usuń te ohydną teksturę kropek :P

ja mam jeszcze zapytane do "twórców" strony :)

jak wywnioskowaliście że faza "produkcyjna" Waszego dzieła jest równa 8% ?

co dokładnie jest już zrobione ? lub jak określiliście ten poziom ukończenia ?

GrandChase nie ma porządnego FanSite'a a gierka godna uwagi:)

Ja zamiast konkretnej gry zrobiłbym o danym typie gier, np. mmorpg 2d i wszystko z tym związane. Pomógłbym, ale nie mam pojęcia o kodowaniu html,css i php, nie mam też pojęcia o DC Universe, ale wszedłbym w opcję robienia strony o mmorpg 2d, i jeśli by o to chodziło to mógłbym się wtedy zaangażować podając wiele informacji, mam też znajomego, co jest rozeznany w kodowaniu to mógłbym się co nieco na szybko poduczyć, tylko jedno pytanie: czy zaangażowanie w budowę strony obciąża finansowo? Wiem, że za domeny .pl dość dużo się płaci, tylko się pytam czy wy byście tego wymagali od członków zespołu.

@up GrandChase fajna gierka, w sumie pomysł nienajgorszy :)

Otóż, chcemy z kuzynem założyć fansajta do jakiejś gry. Problem nie polega na tym, że brak nam umiejętności, a na tym, że nie mamy pomysłu na gre ;]

Mieliśmy ogarnięta sieć serwerów CS. Padliśmy, ze zwyczajnego braku czasu, i braku środków na dalsze opłącanie serwerów. Troche doświadczenia w tym też nam brakowało...ale to jest ludzka rzecz.

Później pare mniejszych projektów, by nie wypaść z wprawy.

Następnie fansite gry genesis-ad. Daliśmy strone i wszystko do oceny na paru stronach, ogólnie ludzie sie jarali designem i ogólnym wykonaniem. Troche pożyliśmy, było fajnie ale....padliśmy. A raczej gra padła.

Teraz chcemy coś znowu zrobić. Mamy serwer + pare domen .pl za darmo, więc naszym jedynym problemem jest to, jaka gra wymaga fansite'a ;]

Myślałem, nad Tribes:Ascend (bo można powiedzieć wychowałem sie na Tribes Vengeance), i nad Blackligh:Retribution, ale nie wiemy jak tak naprawde z tą grą bedzie...

Prosze proponujce coś. Oczywiście, jeżeli ktoś da konkretną propozycje, to jest duża szansa, że mógły dostać posade w portalu. Wiecie, uzupełnianie treści, redaktor, czy co tam kto chce...