Fansite ^^ Do jakiej gry?

Otóż, chcemy z kuzynem założyć fansajta do jakiejś gry. Problem nie polega na tym, że brak nam umiejętności, a na tym, że nie mamy pomysłu na gre ;]

Mieliśmy ogarnięta sieć serwerów CS. Padliśmy, ze zwyczajnego braku czasu, i braku środków na dalsze opłącanie serwerów. Troche doświadczenia w tym też nam brakowało...ale to jest ludzka rzecz.

Później pare mniejszych projektów, by nie wypaść z wprawy.

Następnie fansite gry genesis-ad. Daliśmy strone i wszystko do oceny na paru stronach, ogólnie ludzie sie jarali designem i ogólnym wykonaniem. Troche pożyliśmy, było fajnie ale....padliśmy. A raczej gra padła.

Teraz chcemy coś znowu zrobić. Mamy serwer + pare domen .pl za darmo, więc naszym jedynym problemem jest to, jaka gra wymaga fansite'a ;]

Myślałem, nad Tribes:Ascend (bo można powiedzieć wychowałem sie na Tribes Vengeance), i nad Blackligh:Retribution, ale nie wiemy jak tak naprawde z tą grą bedzie...

Prosze proponujce coś. Oczywiście, jeżeli ktoś da konkretną propozycje, to jest duża szansa, że mógły dostać posade w portalu. Wiecie, uzupełnianie treści, redaktor, czy co tam kto chce...

Na waszym miejscu powrócił bym do sieci z cs'em bo w "kantera" ludzie zawsze grali i będą grać tylko dobrze przemyśleć i rozreklamować sieć (nie da się tego zrobić w 2/3 dni) więc się nie poddawać :)

A może DC universe online, Ma wejść w F2P, ja osobiście bardzo chętnie bym coś poczytał o tej grze :lol:

Halo tu napisałem posta !!!!!

Może go ktoś przeczyta ???

Na waszym miejscu powrócił bym do sieci z cs'em bo w "kantera" ludzie zawsze grali i będą grać tylko dobrze przemyśleć i rozreklamować sieć (nie da się tego zrobić w 2/3 dni) więc się nie poddawać

CS odpada, już nas to nie jara ;] Dalsze propozycje.

@up. Czytałem przecież ;p Chce zebrać jak najwięcej informacji ;] Cierpliwości.

Nawet nie odpowiadajcie - nie warto. Kolega w ogóle nie posiada kultury osobistej, raczej mu nie dopomożecie.

Powiedział człowiek, który został zbesztany własnie za brak kultury i bezmyślne pisanie na gg.

Po prostu brak mi sił na d!@$!@$ jak Ty. Ale nie off-topujmy. Czekam na propozycje Panowie ;]

Ja też bym poradził zrobić fansite do DC Universe Online, byłoby to o tyle dobre, że nie ma żadnego ( a jak są to jakieś byle jakie ).

No, DC ma u nas duże szanse, bo sam od dawna chciałem w to zagrać. Ale jeszcze pare dni poczekamy na więcej propozycji, a jak już ustalimy co i jak, zapewne będziemy szukac kogoś, do uzupełniania treści na starcie (czyli coś a'la redaktor)

Ja też bym polecił DC. Z wielką chęcią zobaczył bym tą stronę :)

Trochę macie złe podejście. Wybierzcie grę która Was jakoś wciągnie, w którą będziecie grać z przyjemnością i poznacie ją od podszewki, bo właśnie ta wiedza przy tym wydaje się być najważniejsza, layout to jedno, ale i tak najważniejsza jest treść merytoryczna.

Mozecie zrobic do Blacklight:Retribution jak wiemy jest juz cbt

Nie wiem co wy widzicie w dc, ja osobiście może oblookam, ale jak widzę możliwości free, a legendary to mi się odechciewa... Moglibyście zrobić fansite do blacklighta.

Trochę macie złe podejście. Wybierzcie grę która Was jakoś wciągnie, w którą będziecie grać z przyjemnością i poznacie ją od podszewki, bo właśnie ta wiedza przy tym wydaje się być najważniejsza, layout to jedno, ale i tak najważniejsza jest treść merytoryczna.

HEh, i dlatego odrazu napisałem, że będziemy potrzebować kogoś do uzupełnienia treści ;]

Dla nas większą przyjemnością, jest samo zrobienie takiej stronki i późniejsze jej administrowanie niż zwyczajne granie ;]

Lineage2 Free to play , polski fansite ma sukces gwarantowany kwestia grafiki i seo , reszta sie sama nabije .

Wrocic do czasow lineage2polska heh :P Promaniak here xddd

Przecież Lineage jest już kupe czasu... i nadal nie ma porządnego fansajtu?

League of Legends, Cabal II

Eligium szuka fansite'ów

http://www.dc-universe.pl/

Już działamy ;]

http://www.dc-universe.pl/Już działamy ;]

Ta, jasne... Strona w budowie i podany kontakt email... szczerze mówiąc nigdy nie interesowałem się uniwersum Supermana, Batmana itp., ale nie widziałem na necie żadnego polskiego fansite'u o tej grze, więc pomysł jest oryginalny. Życzę powodzenia w tworzeniu strony, mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.

http://www.dconlinefansite.pun.pl/ Forum polskie jakie założyłem na szybko do DC Universe.