Fantasy War Tactics

Ktoś tutaj grał w tą gierkę? Interesuje mnie jak mocne jest P2W w dalszych etapach, bo na razie gra mi się nawet fajnie, ale to mimo wszystko produkt od NEXONa...

Link dla niekumatych

wbrew pozorom np. Mabinogi Duel nie jest p2w (udaje mi się na arenie dochodzić do top 50, a nie wydałem na gre ani złotówki). Co do Fantasy War Tactics jest ostry grind, by po prostu oblokowac nowe postacie(nie kupisz ich za gemy). Ogółem Nexon w przypadku mobilnych gier nie jest zły. W ich grach z dziennych misji idzie śmiało ogarnąć wszystko, ale wymaga to samozaparcia i codziennego poświęcania czasu. Także IMO możesz śmiało grać, tylko później tę godzine - dwie dziennie będzie trzeba poświęcić.

ja gram i powiem tak: nie ma P2W żadnego bo all zdobędziesz grając normalnie tylko zajmie ci to więcej czasu (i tu chodzi mi o EQ) bo all postacie i Geny do nich zdobywamy normalnie grindując. Gemy dostajemy w pokaźnych ilościach za misje dzienne takie jak: zalogowanie 2 gemy , 3 razy zabij bossa chyba 8 gemów, zagraj normalną gre (bez bossa) 4 gemy , zbierz ileś tam golda z generatora (coś jak farma daje golda ale ulepsza się z czasem zero wydawania kasy na to) to kolejne gemy. itd. itd.

Edit: a jeszcze polecam ci dodawać znajomych bo masz bonus do ekspedycji i dużo więcej friend pointów (waluty za które kupujesz małe paczki z których dropi kasa , energia , czasem gemy itd.) bo za użycie kumpla w ekspedycji on dostaje 50. oraz jak użyjesz go w misji to dostaje 50. (i w tym przypadku ty też 50 , a jak bierzesz randomów to tylko 10 i oni nic nie dostają)

Ktoś tutaj grał w tą gierkę? Interesuje mnie jak mocne jest P2W w dalszych etapach, bo na razie gra mi się nawet fajnie, ale to mimo wszystko produkt od NEXONa...

Link dla niekumatych