FarCry 3

Witam,

niedawno mój chrześniak przywiózł mi grę FarCry3. Po zainstalowaniu okazało się, że trzeba jeszcze zainstalować UPlay więc z racji tego, że to oryginał musiał podać mi swoje konto, na które się zalogowałem i dopiero wtedy mogłem uruchomić grę. Problem polega na tym, że jego savey są zapisane i nie wiem czy gdy wezmę opcję Nowa Gra nie usunie to jego zapisanych stanów gry.

Save'y są zapisane w chmurze, przez co możesz grać na jego zapisie. Jeśli chcesz grać od nowa, wystarczy że wybierzesz wolny slot na save i zaczniesz grać (niedawno przechodziłem i z tego co pamiętam to 3 sloty na save na pewno są). A jeśli wszystko jest pozajmowane, to najlepiej skontaktuj się z nim i omów sprawę.

Dzięki za odpowiedź :) Zajęty jest tylko jeden slot więc mogę wkroczyć do świata FC3 :) Temat do zamknięcia :)

Witam,

niedawno mój chrześniak przywiózł mi grę FarCry3. Po zainstalowaniu okazało się, że trzeba jeszcze zainstalować UPlay więc z racji tego, że to oryginał musiał podać mi swoje konto, na które się zalogowałem i dopiero wtedy mogłem uruchomić grę. Problem polega na tym, że jego savey są zapisane i nie wiem czy gdy wezmę opcję Nowa Gra nie usunie to jego zapisanych stanów gry.