chciałbym pograć w gw ale jedyny dobry sposob na zarobki to farming czego nie nawidze w tej grze, są jakieś inne DOBRE sposoby

chciałbym pograć w gw ale jedyny dobry sposob na zarobki to farming czego nie nawidze w tej grze, są jakieś inne DOBRE sposoby
Allegro, albo sprzedaj jakieś śmieci które masz lub zacznij grać nową postacią i przekaż jej zdobyte pieniądze (ostatni pomysł bezsensowny no ale..)
Nie grałem więc nie mogę napisać gdzie zarobić, a z przekazaniem na inną postać chodziło mi o to, że zaczynasz od początku a ze swojej wysoko rozwiniętej postaci przekazujesz pieniądze i przechodzisz grę od początku. A teraz jeszcze przypomniałem sobie, że możesz botować do czego nie zachęcam.
90%gier polega na farmieniu, nie chcesz, nie grasz, proste. W GW sposobów masz chyba z 1000: Vaetiry, UW, Eventy, Runy, SoOSC, Dungi, Kilroy to te najczęstsze.
90%gier polega na farmieniu, nie chcesz, nie grasz, proste. W GW sposobów masz chyba z 1000: Vaetiry, UW, Eventy, Runy, SoOSC, Dungi, Kilroy to te najczęstsze.
Być może i tak, ale w GW farm jest raczej niwelowany przez ANet i coraz trudniej o dobry. Z drugiej strony konstrukcja GW pozwala na posiadanie dobrej postaci bez dużej kasy. Oczywiście da się farmić tam gdzie napisałeś, ale ja nie jestem zwolennikiem farmu, zabija to grę.
Oczywiście też pytanie na co potrzebujesz kasy? Jeżeli jest to kwestia 100-200k na jakiś elite armor, to z tak zwanym palcem w tak zwanej d. każdą postacią z dostosowanym (ale nie jakoś super wyszukanym) buildem możesz przyfarmić solo Jarin. Kokosów tam się nie spodziewaj, ale pare groszy wpadnie bez większego wysiłku.