Farmienie skał i drzew

Witam.

Wie ktoś ile czasu respią się skały oraz drzewa i czy zawsze w tych samych miejscach ? Weekend będę miał wolny więc chciałbym trochę polatać i pozbierać na crafting ;)

lepiej zrób dungeony, i kup to co potrzebujesz :D

Ja codziennie robie ( jesli starcza czasu) ac1,2,3; cm 1,2,3; ta up i fw; se 1,3; cof 1,2; z takiego codziennego raidu masz od 20 do 50g dziennie :)

Tutaj masz mapkę:

Klik!

Ale tak jak napisał kolega wyżej: bardziej opłaca się kupować matsy niż farmić.

Matsy respią się co 24h (t6)

jak chemy byc dokladni to o 2 w nocy, a nie 24h od wydobycia :)

W zasadzie mam 80 mesmera, ale szczerze przez całą gre nim (właściwie nią :D) nie byłem na żadnym dungu :) Te, o których napisał Frosty to zapewne skróty, ktośbyłby tak uprzejmy i podał ich całą nazwę ? :)

lepiej zrób dungeony, i kup to co potrzebujesz Ja codziennie robie ( jesli starcza czasu) ac1,2,3; cm 1,2,3; ta up i fw; se 1,3; cof 1,2; z takiego codziennego raidu masz od 20 do 50g dziennie

Skąd ty z 12 ścieżek wyciągasz 50g :o

Wychodzi ponad 4.3 golda za patha... Tyle to nawet na arahu tylko zarobisz (1,3,4) :o

Największa kasa jest aktualnie z solowania dungów i sprzedawania slotów, lub farma black lion keyów.

Witam.

Wie ktoś ile czasu respią się skały oraz drzewa i czy zawsze w tych samych miejscach ? Weekend będę miał wolny więc chciałbym trochę polatać i pozbierać na crafting ;)