Witam.
Wie ktoś ile czasu respią się skały oraz drzewa i czy zawsze w tych samych miejscach ? Weekend będę miał wolny więc chciałbym trochę polatać i pozbierać na crafting
Witam.
Wie ktoś ile czasu respią się skały oraz drzewa i czy zawsze w tych samych miejscach ? Weekend będę miał wolny więc chciałbym trochę polatać i pozbierać na crafting
lepiej zrób dungeony, i kup to co potrzebujesz
Ja codziennie robie ( jesli starcza czasu) ac1,2,3; cm 1,2,3; ta up i fw; se 1,3; cof 1,2; z takiego codziennego raidu masz od 20 do 50g dziennie
Tutaj masz mapkę:
Ale tak jak napisał kolega wyżej: bardziej opłaca się kupować matsy niż farmić.
Matsy respią się co 24h (t6)
jak chemy byc dokladni to o 2 w nocy, a nie 24h od wydobycia
W zasadzie mam 80 mesmera, ale szczerze przez całą gre nim (właściwie nią ) nie byłem na żadnym dungu
Te, o których napisał Frosty to zapewne skróty, ktośbyłby tak uprzejmy i podał ich całą nazwę ?
lepiej zrób dungeony, i kup to co potrzebujesz Ja codziennie robie ( jesli starcza czasu) ac1,2,3; cm 1,2,3; ta up i fw; se 1,3; cof 1,2; z takiego codziennego raidu masz od 20 do 50g dziennie
Skąd ty z 12 ścieżek wyciągasz 50g
Wychodzi ponad 4.3 golda za patha... Tyle to nawet na arahu tylko zarobisz (1,3,4)
Największa kasa jest aktualnie z solowania dungów i sprzedawania slotów, lub farma black lion keyów.
Witam.