Fast Leveling

Witam.

Mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy. Gdzie expiliście żeby wbić max lvl?(chodzi mi mniej wiecęj o nazwy krain, bo jak domniemam to ubiliście lvl na eventach?)

Wiem, że są ludzie którzy biją max w 6-7 dni ja po tym czasie nie przkraczam 40lvl...

Zdaje sobie sprawe, że craft daje dużo expa ale bieganie za surowcami jest troche nudnawe a jak je kupuje od ludzi to szybko kasy ubywa i znowu d*pa =P.

Także proszę kogokolwiek o jakieś wskazówki =]

Robisz lokacje na swój obecny lvl. Jeśli skończyłeś daną mapkę, i masz za niski aby iść na kolejną, odwiedź lokacje innych ras. Nie ma szans żebyś nie miał gdzie wbić lvl. Skończyłeś lokację 40-50 a masz dopiero 46? Idź do innej lokacji na lvl 30-40 - i tak będziesz miał tam dobry exp.

Witam.Mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy. Gdzie expiliście żeby wbić max lvl?(chodzi mi mniej wiecęj o nazwy krain, bo jak domniemam to ubiliście lvl na eventach?)Wiem, że są ludzie którzy biją max w 6-7 dni ja po tym czasie nie przkraczam 40lvl...Zdaje sobie sprawe, że craft daje dużo expa ale bieganie za surowcami jest troche nudnawe a jak je kupuje od ludzi to szybko kasy ubywa i znowu d*pa =P.Także proszę kogokolwiek o jakieś wskazówki =]

Gdy gra wystartowała nie było problemu ze znalezieniem ludzi do party. Latało się w 4-osobowej ekipie i wykonywało serca na nasz albo wyższy lvl. Przez to że byliśmy w grupie potwory padały jak głupie i nie było problemu aby wbić maksymalny poziom w pierwszym tygodniu gry. Jakby się uprzeć można było robić 20-30 poziomów dziennie.

Mhm ok czyli biegać od serca do serca.

Mam jeszcze pare pytań żeby nie zakładać nowego tematu:

1. W jaki sposób mogę nadać broni poświate?

2. Jaki job jest najbardziej opłacalny?

3. Jakiej broni powinienem używać na warrior-ze?

Mhm ok czyli biegać od serca do serca.Mam jeszcze pare pytań żeby nie zakładać nowego tematu:1. W jaki sposób mogę nadać broni poświate?2. Jaki job jest najbardziej opłacalny?3. Jakiej broni powinienem używać na warrior-ze?

1. Nie da się

2. Zależy od klasy

3. Tą, która ci najbardziej odpowiada.

1.Poświatę, zależy jaką. Jeśli uzbierasz tokeny z AC to możesz je wymienić na broń, która w nocy świetnie się świeci (bardzo podoba mi się ten efekt) jest też parę innych broni, które "się świecą" ale nie znam nazw ;]

2.Opłacalny pod względem zarabianych pieniążków sprzedając wyroby na TP? Chyba jubiler, ale nie jestem pewien

3.Tak jak poprzednik, jaką ci wygodniej (osobiście do expa polecam 2h sworda a pod dungi mace+tarcza/warhorn)

Witam.

Mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy. Gdzie expiliście żeby wbić max lvl?(chodzi mi mniej wiecęj o nazwy krain, bo jak domniemam to ubiliście lvl na eventach?)

Wiem, że są ludzie którzy biją max w 6-7 dni ja po tym czasie nie przkraczam 40lvl...

Zdaje sobie sprawe, że craft daje dużo expa ale bieganie za surowcami jest troche nudnawe a jak je kupuje od ludzi to szybko kasy ubywa i znowu d*pa =P.

Także proszę kogokolwiek o jakieś wskazówki =]