Fear Multiplayer

Gram w grę Fear Combat. Przeglądając internet nie zauważyłem ANI JEDNEGO fan site. No cóż jako, że się znam na tym zrobiłem własną.

Można na nią mówić, pierwsza polska strona o FEAR Combat :rolleyes:

Funkcjonuje dopiero pare dni więc wiadomo chyba, że mało userów <_<

Jednak mam nadzieję, że polska społeczność graczy się przyczyni do rozrostu.

www.fearMP.cba.pl

Strona jest na bieżąco aktualizowana, a wszelakie grafiki są ciągle ulepszane.

Jeżeli ktoś chciałby się zgłosić na grafika, (lepszego odemnie) zapraszam do zgłoszenia się na stronie.

Po więcej pytań proszę kierować się na PM lub Gadu-Gadu.

O wymianę reklamami także.

Pozdrawiam sTracker.

Kolejna gra gdzie wszystko sie dzieje w zamknietych lokacjach i pomieszczeniach.... Mmmm kocham to ;)

ta gra ma juz 3 lata, na czasie nie jestes zioooooom. Gra jest spoxik, tylko brakuje trybu w ktorym wszyscy spierdalaja przed samarą z de ringa ktora ma moc palenia ciala jak cie tylko dotknie XD Tet wud be fón.

ta gra ma juz 3 lata, na czasie nie jestes zioooooom. Gra jest spoxik, tylko brakuje trybu w ktorym wszyscy spierdalaja przed samarą z de ringa ktora ma moc palenia ciala jak cie tylko dotknie XD Tet wud be fón.

Ma wiecej niz 3 lata... wiem bo grlem w to kiedys.. i zamkniete lokacje mnie dobijaly :)

Dużo ludu w to gra? Bo nudno więc ściągam ale to prawie ma 2gb i nie chce ściągać w ciemno xd I trzeba do tego jakieś konto tworzyć czy coś bo na stronce nic takiego nie widze

Dużo ludu w to gra? Bo nudno więc ściągam ale to prawie ma 2gb i nie chce ściągać w ciemno xd I trzeba do tego jakieś konto tworzyć czy coś bo na stronce nic takiego nie widze

Na e-mail wysyłają CD-Keya a "konto" w grze zakładasz

gra jest fajna jaki jest najnowszy patch?

Gram w grę Fear Combat. Przeglądając internet nie zauważyłem ANI JEDNEGO fan site. No cóż jako, że się znam na tym zrobiłem własną.

Można na nią mówić, pierwsza polska strona o FEAR Combat :rolleyes:

Funkcjonuje dopiero pare dni więc wiadomo chyba, że mało userów <_<

Jednak mam nadzieję, że polska społeczność graczy się przyczyni do rozrostu.

www.fearMP.cba.pl

Strona jest na bieżąco aktualizowana, a wszelakie grafiki są ciągle ulepszane.

Jeżeli ktoś chciałby się zgłosić na grafika, (lepszego odemnie) zapraszam do zgłoszenia się na stronie.

Po więcej pytań proszę kierować się na PM lub Gadu-Gadu.

O wymianę reklamami także.

Pozdrawiam sTracker.