Fearbringers - Mortal Online 2

Witaj, podróżniku…

Wyglądasz mi na takiego, który nie boi się stanąć twarzą w twarz z królem minotaurów, by odebrać mu jego skarb… Słyszałem, że do gospody zawitała grupa
awanturników, która rozwiesza swe listy. Poszukują śmiałków podobnych do siebie… Bez strachu przed śmiercią…

Witaj w Fearbringers, gildii, która stawia czoła najciemniejszym wyzwaniom, by odkrywać blask przygód w zakątkach Morin Khur!

Nasza misja: W Fearbringers łączymy siły, by pokonywać potwory i zdobywać bogactwa, które czekają na odważnych. Oferujemy wsparcie, przyjaźń oraz niezapomniane chwile w świecie pełnym magii i niebezpieczeństw.

Czego szukamy: Szukamy śmiałków, którzy nie boją się ryzykować! Niezależnie od Twoich umiejętności, jeśli masz serce pełne odwagi i chęć do wspólnej zabawy, dołącz do nas. Oczekujemy aktywności i zaangażowania, a także gotowości do nauki i dzielenia się doświadczeniem.

Nasze plany: Przygotowujemy się do wielkich raidów, epickich bitew oraz tajemniczych misji. Razem będziemy zdobywać skarby, stawiać czoła potworom i pisać własne legendy!

Jeśli jesteś gotów na przygodę i chcesz stać się częścią naszej rodziny, skontaktuj się z Kollsvein, liderem gildii lub z Wiesiu, zastępcą. Morin Khur czeka na Twoje przybycie!

bup

Nadal walczymy :smiley:

Zapraszamy :smiley:

Zapraszam na spokojny live z gry :slight_smile: https://www.tiktok.com/@wiesiufb

Mam nadzieję, że tym sposobem uda mi się dotrzeć do większej ilości osób których zachęcimy do wspólnej gry :slight_smile:

Nadal gramy i szukamy nowych osób.

Cześć wszystkim ! Od 03 do 06 stycznia będzie można za darmo zagrać w Mortala :slightly_smiling_face: Polecam wszystkim osobą które kiedyś grały lub zamierzały choć nie spróbowały zobaczyć co i jak się zmieniło :slightly_smiling_face: Jeśli będziecie mieli jakieś pytania możecie śmiało pisać do mnie :slightly_smiling_face:

https://www.mortalonline2.com/free-game-time-announcement

bump

Bump. Nadal poszukujemy ludzi do najlepszego MMO :muscle:

Halo halo xd

image

Szkoda mi takich ludzi którzy sugerują się tylko tym i nawet nie spróbują zagrać :slight_smile:

No tak bo przecież fajnie zapłacić za gierkę mmo w którą nikt nie gra po to by albo grać samemu albo w ogóle ją zamknęli.

Słaba populacja to nie jest jakiś wielki problem tej gry, ale model płatności to nieporozumienie. Żeby było jasne - kupując grę dostajesz, jak to ujęli w sklepie steam, 30 dni subskrypcji za “darmo”, a później musisz płacić za przyjemność dostawania wpierdolu, o ile nie wcielą Cię w praktyce siłą do jakiejś gildii w zamian za chwilę spokoju. Oczywiste jest, że w MMO granie solo to abstrakcja, ale w tej grze dosłownie musisz czekać na kogoś jeszcze bo jak tylko wybierzesz się na krótką wyprawę to zaraz zleci się 8-10 osób, które równie dobrze mogłyby Cię pięściami zatłuc.

Żeby było śmieszniej to w Mortal Online 1 wyglądało to w praktyce tak samo, z tym wyjątkiem, że tam było granie F2P i cap na skille, to przynajmniej można było sobie grę przetestować bez rozczarowania ze świadomością, że lepiej jednak było sobie kupić jakieś dobre wino.

Nie jest do końca tak jak mówisz. W dwójce również istnieje skill cap podzielony na skille bojowe jak i crafting. Nie możesz być najlepszy we wszystkim. Ja sam przewożę mnóstwo materiałów z naszej wioski do miasta i fakt kilka razy mnie zabili, innym razem to ja zabiłem kogoś. Uroki gry open pvp. Trzeba trochę poćwiczyć walkę by nie dostawać wpierdolu za każdym razem. Mortal nie jest dla każdego i sukcesem będzie dla mnie jeśli znajdzie się choć jedna osoba z tego forum pełnego marud.

Bump