Feral Druid Porady

Witam "globalowców"! Prosiłbym o rade na temat temat feral druid'a, to znaczy chciałbym sie dowiedzieć jakie profesje są dla niego najlepsze, te 2 główne i te następne, polecono mi juz lw, nie wiem co do tego dobrać... Chodzi mi też o rotacje na niskich levelach, aktualnie mam 24, i na dg wyciagam słaby dps, co poprawic, jakie sety nosić itd. Jak ktoś kto grał kiedykolwiek tą profesją lub zna sie głebiej na WoWie i rozpisałby sie byłbym bardzo wdzięczny !

Tak właściwie to wszystkie profesje pasują do feralka. I dobrze mieć lw, a to alchemie, czy tam engi. Z każdej profki coś przydatnego zrobisz.

Jeżeli ja bym brał to albo LW albo Alchemy.

Co do Secondary to bierz wszystkie przy okazji sobie achiki porobisz.

Jakich rotacji używać to Ci raczej nie doradzę ale co do setów to zwykłe q itemy + itemy z dungów w zupełności wystarczą. No chyba że masz jakies hierloomy to inna sprawa.

Rotacja:

http://www.downfallguild.org/node/8602

Nosisz set pod agility > mastery > crit > haste.

Na 24 lvlu nie martw się o dps, po prostu spamuj mangle, trzymając cały czas savage roar i rake na targecie, chyba, że trash. Jak trash, to po prostu spamujesz mangle/swipe, w zalezności ile trashu jest. Potem to się rozwinie, będziesz utrzymywał rip, savage roar, rake, healing touch buff, ale to dopiero na 90. Ogółem feral to najtrudniejsza klasa do dpsu, dlatego jeśli jesteś nowy, to odradzam.

Tu masz piękny poradnik: http://gotwarcraft.com/druid-leveling-guide/#leveling_builds

Co do rotacji:

Aoe - Zarzucaj "Thrash" - dostaniesz na 28lvl a później tylko spam "Swipe" - powinieneś już mieć

Zwykły single target - robisz co chcesz i tak pada po 5sec...

Boss/Elite - ATAKUJESZ ZAWSZE OD TYŁU !!! MIEJ AKTYWNY CIĄGLE "Savage Roar

"! Zacznij od niewidzialności i użyj "Ravage" - 54lvl na bosie, później zarzucasz "Rake

" i przy 5 combo pointach "Rip". Pamiętaj zawsze mieć bleedy na bosie, do wbijania (czyli bicia bossa zamiast "Mangle") combopointów używasz "Shred". Cd'ki używasz jak ci potrzeba, dobrze mieć "Tiger's Fury" zawsze na cld. To ci powinno wystarczyć na dobry początek reszty nauczysz się sam :) (Dobra rada duże cd'ki zostawiaj na ostatnich bosów w dungu i odpalaj na nim)

Witam "globalowców"! Prosiłbym o rade na temat temat feral druid'a, to znaczy chciałbym sie dowiedzieć jakie profesje są dla niego najlepsze, te 2 główne i te następne, polecono mi juz lw, nie wiem co do tego dobrać... Chodzi mi też o rotacje na niskich levelach, aktualnie mam 24, i na dg wyciagam słaby dps, co poprawic, jakie sety nosić itd. Jak ktoś kto grał kiedykolwiek tą profesją lub zna sie głebiej na WoWie i rozpisałby sie byłbym bardzo wdzięczny !