FF jakis priv moze ktos?

Witam szukam graczy do pograna na jakims privie gry Final Fantasy (na tych numerkach sie nie znam wiec nie dopisuje) dostosuje sie na jakim byle ktos byl chetny pograc dluzej niz dzien dwa :D najlepiej osoby z jakims komunikatorem glosowym prosze tylko bez skypa reszta obojetna. Osoby zainteresowane prosze na pw badz pod postem :)

Jak co dawaj na phoenixa do husarii mamy zaczynajace tez osoby

Tylko pytanie czy on chce na globalu? Skoro pisze o priv...

Z tego co mi wiadomo to nie ma priv serwerów do FF XIV, a jak coś jest to raczej ledwo działa.

ogolnie nie znam sie na tych czesciach a gre dopiero kupie 9 wiec chce najpierw na nich sprawdzic z czym to sie je

Każda część jest inna a IX nie jest mmo. Mmo to XI i XIV, są one p2p.

ogolnie nie znam sie na tych czesciach a gre dopiero kupie 9 wiec chce najpierw na nich sprawdzic z czym to sie je

Możesz pobrać stąd trial (aktywny przez 2 tygodnie, można wbić postać do 20 levela).

Jeśli jednak zdecydujesz się na zakup gry to koniecznie POZA Steamem bo przepłacisz.

Do Final Fantasy XI nie było czasami prywatnych serwerów?

triala mam ale ostatnie 3 dni i wlasnie dlatego chce z kims pograc na jakims prywatnym serwerze by cos zalapac jakis klimat tej gry a nie ze tak jak do tej pory na trialu nawet nie wiem co mam dalej tam robic a co do prywatnych serwerow wiem ze istnieja ale nie wiem jaka czesc dlatego jak ktos jakis prywatny serwer zna i ccialby pomoc ta gre ogarnac to z mila checia a w nastepnym okresie jak bede mial kase to zapewne zakupie ta gre

z tego co zerkałem to raczej serwera priv nie znajdziesz

Witam szukam graczy do pograna na jakims privie gry Final Fantasy (na tych numerkach sie nie znam wiec nie dopisuje) dostosuje sie na jakim byle ktos byl chetny pograc dluzej niz dzien dwa :D najlepiej osoby z jakims komunikatorem glosowym prosze tylko bez skypa reszta obojetna. Osoby zainteresowane prosze na pw badz pod postem :)