FF XIV A Realm Reborn

Cześć wszystkim

Chciałbym zagrać FF ale mam kilka pytań.

1.Gdzie lepiej kupić FF na oficjalnej stronie czy może na steam? czy to nie robi dużej różnicy gdzie się kupi ?

2.Może ktoś mi powiedzieć jak się opłaca abonament w grze?

3.Jak kupię podstawkę a później dodatek to jak zaktualizować podstawkę?

Dodam że nie posiadam konta ns steam.

Z góry dziękuje za pomoc

Najlepiej kup na G2A.com. Podstawkę z dodatkiem wyłapiesz za 90zł. Pre-paid najlepiej na keyach, bo chodzi tanio, ale ludzie szybko wykupuje, więc trzeba obserwować.

Blaumro wielkie dzięki za pomoc.

Mam jeszcze jedno pytanie jak kupię klucz to dopiero mogę pobrać grę? Bo widziałem ze podają link ze można pobrać grę na oficianlej stronie.

Chyba ze coś źle na stronie zrozumiałem.

Blaumro wielkie dzięki za pomoc.Mam jeszcze jedno pytanie jak kupię klucz to dopiero mogę pobrać grę? Bo widziałem ze podają link ze można pobrać grę na oficianlej stronie.Chyba ze coś źle na stronie zrozumiałem.

Tak jak wpiszesz klucz będziesz mógł pobrać grę, chyba że zdecydujesz się na konto trial (za darmo do 20lvl przez 14dni).

Jeśli 1 opcja to pobierz to: http://www.finalfantasyxiv.com/playersdownload/na/ zaloguj się i gra zacznie się ściągać. Jeśli druga opcja to http://www.ffxiv-freetrial.com/en/

//reklama --- zanim zaczniesz może zainteresuj się programem recruit a friend, więcej info w mojej sygnaturce; dostaniesz coś extra na start koniec_reklamy//

Z doswiadczenia wiem, ze najlepiej jest zaczac od Free Triala- pozwoli on Tobie odrobinke poznac gre (a przynajmniej jej podstawy) i zobaczyc czy pasuje Tobie taka rozgrywka.

No i musisz wiedziec ze FF nie jest gra dla lubiacych grind. Tutaj wylacznie questy daja jakis normalny exp :) (ew dungeony).

I taki malutki hint: na steam jest duuuuuzo drozej ;]

Co do podstawki/dodatku. Do poziomu 50 nie masz co sie przejmowac dodatkiem poniewaz nic z niego nie wyciagniesz (chyba ze rase mozna na poczatku wybrac). Nowe miejsca, klasy sa dostepne po zrobieniu okolo 100 questow na poziomie 50.

Przepraszam za brak polskich liter, system angielski.

I odnoszac sie do wypowiedzi kolegi wyzej- RAF jest bardzo pomocny, z tym ze na poczatek dostajesz 30 dni gry w podstawce, wiec jest czas na zdecydowanie sie na subskrybcje

Juz testowałem FF i jestem zdecydowany zagrać w ten tytuł.

Nivis chętnie skorzystam z tego Rafa czy jak to się tam nazywa :D ale dopiero w nastepnym miesiącu jak kupie grę na wypłate ^^

Wielkie dzięki za wszystkie opdowiedzi przez was udzielone ;)

Cześć wszystkim

Chciałbym zagrać FF ale mam kilka pytań.

1.Gdzie lepiej kupić FF na oficjalnej stronie czy może na steam? czy to nie robi dużej różnicy gdzie się kupi ?

2.Może ktoś mi powiedzieć jak się opłaca abonament w grze?

3.Jak kupię podstawkę a później dodatek to jak zaktualizować podstawkę?

Dodam że nie posiadam konta ns steam.

Z góry dziękuje za pomoc