FF XIV realm reborn PS3

Grał ktoś na PS3? Bo u mnie inn aopcja nie wchodzi w gre :) A chce się dopytać jak grywalność :)

Ja siedze na pc ale w klanie jest kilku co smigaja na ps3 , jak dokupisz klawiaturke to gra sie wysmienicie . Pozdrawiam

Ps , serwer ODIN ;)

Na padzie też się gra przyjemnie, ludzie nie narzekają, choć z oczywistych względów gracze PS3 rzadziej się odzywają na chacie, no chyba, że mają klawkę podłączoną :) Zawsze zostaje też TS u boku :)

Ja zakupiłem dzisiaj i gra mi się całkiem fajnie :-)

A przy zakupie dostaję się na start ileś dni za free? Jak np w wowie 30 dni gry ;)

A przy zakupie dostaję się na start ileś dni za free? Jak np w wowie 30 dni gry

dostaje się (oczywiście) 30 dni gry na start.

Póżniej -albo subskrypcja z karty kredytowej, albo doładowywanie kartami prepaid, które są już z resztą dostępne w polskich keyshopach

Odnośnie gry na PS3

sam gram na PC, ale bardzo duzo osób chwali sobie grę na konsoli/padem bo cześć czynności się robi łatwiej - np farmi gathering

ALE - musicie posiadać albo klawiaturę (do pisania na czacie) albo dostęp do TSa (do komunikacji głosowej), zresztą część gildi i tak absolutnie wymaga ostatniego do rajdów - żebyście się potem nie obudzili z ręką w nocniku

Wiekszośc contentu można co prawda solować - ale bieganie w PUGach to piekło :angry:

A ile gra zajmuje na dysku PS3? I czy przy internecie 4 mb/s nie bede miał lagów?

Grał ktoś na PS3? Bo u mnie inn aopcja nie wchodzi w gre :) A chce się dopytać jak grywalność :)