Hejka, jest przecena na Steam -50% na Final Fantasy XIV, zastanawiam się czy kupować, więc szukam jakichś osób chętnych do wspólnego grania. Jak znalazłyby się z dwie-trzy osoby, to od ręki kupujemy i jedziemy z tym tytułem. Czekam na Was!
Ff xiv
Ja właśnie zakupiłem i mam takie pytanko..
Czy istnieje jakaś polska gildia na innym serwerze niż Moogle?
Bo właśnie zablokowali robienie postaci na nim az do odwołania..
Spróbuj zrobić postać jutro, może Moogle będzie już odblokowane.
Ja właśnie zakupiłem i mam takie pytanko..Czy istnieje jakaś polska gildia na innym serwerze niż Moogle?Bo właśnie zablokowali robienie postaci na nim az do odwołania..
Swego czasu grało kilka polaków na Phoenixie i Lich'u, ale nie wiem, co się z nimi porobiło.
Mam postać na moogle właśnie, abonament na najbliższe niecałe 2 miechy, więc jak zbierze się ekipa to mogę się przyłączyć.
ja mogę pograć z kimś, samemu trochę tak nudno, a w FC to głównie na instancjach siedzą albo coś w tym stylu. Jak coś to proszę pisać
Późnym wieczorem, i w środku nocy Moogle jest odblokawane, gracze z innych serwerów sukcesywnie przenoszą się na Moogle.
Co prawda mam 50 lvl ale chętnie służę pomocą bo polaków mało,zresztą zawsze można doexpić inną klasę
Nick : Cattiebrie Yvonnel
Wlasnie zakupilem gierke z 9 ojro
Bedzie jakas ekipka? Bd gral 1 raz
Ogar = 0 %
Hejka, jest przecena na Steam -50% na Final Fantasy XIV, zastanawiam się czy kupować, więc szukam jakichś osób chętnych do wspólnego grania. Jak znalazłyby się z dwie-trzy osoby, to od ręki kupujemy i jedziemy z tym tytułem. Czekam na Was!