FiddleStick Staty Itd

Witam jako że ja jestem wielkim noobkiem w Grze LoL czy mógłby ktoś mi podać Build Fiddlesticka ? Jak by co ja mam polska wersje LoL'a wiec jak np będziecie wymieniać dobre itemki na Wyżej wymienionego to proszę abyście podawali po polsku z góry Dziękuję :P

Znajdź sobie na mobafire powinieneś ogranąć to a jak nie to google translate i jedziesz :) Gdzie tu problem Pozdrawiam.

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/fiddlesticks-the-life-steal-master-94690

podałem build zeby nie było :P sam na tym buildzie gram:)

Dziękuję Ci Bardzo :) Temat Do Zamknięcia.

Witam jako że ja jestem wielkim noobkiem w Grze LoL czy mógłby ktoś mi podać Build Fiddlesticka ? Jak by co ja mam polska wersje LoL'a wiec jak np będziecie wymieniać dobre itemki na Wyżej wymienionego to proszę abyście podawali po polsku z góry Dziękuję

Buildy z portali typu mobafire to zło, nabierzesz doświadczenia to sam będziesz wiedział co złożyć w danej chwili. Rada jest taka graj, graj i jeszcze raz graj.

ObroncaDziewic ma racje, niestety dlatego mamy wlasnie "polacks" - trollow,noobow,feederow,0 coopa, idiotow, dzieciaczki,

ehh ogolny poziom Polski w Lolu to jakas zenada ;/

ObroncaDziewic ma racje, niestety dlatego mamy wlasnie "polacks" - trollow,noobow,feederow,0 coopa, idiotow, dzieciaczki,ehh ogolny poziom Polski w Lolu to jakas zenada ;/

No nie wiem , moim zdaniem polacy są dużo lepsi niż amerykańcy , kupują sobie skiny za 10$ i myślą , że będą kokśić postacią ze skinami , a mają po 20 wygranych na 15-20 lvl żenada......

Zgadzam się totalnie, często na kozackim wyglądzie bohatera się kończy. Polacy jednak z dobrymi skinami mogą stanowić wykładnie dobrych graczy. Bo często Polak wyda pieniążki tylko na skina do postaci, którą wymiata, a nie jak amerykańce-hurtowo.

Polak został wybrany MVP turnieju (nie wspominając, że drużyna w której gra [FnaticMSI] zajęła pierwsze miejsce) Dreamhack - najbardziej elitarnego LAN Party na świecie

Tak shushei zniszczył wszystkich ale myślę, że to i tak o niczym nie świadczy. Najgorsze w nas polakach jest nasze zachowanie, nie gra. Ciągły flame itp. Ale nie ważne, ten temat nie jest od tego więc przestańmy nie potrzebnie spamować.

Jeśli chodzi o build to ja polecam tak jak koledzy wyżej powoli dochodzić do wszystkiego samemu. Z tych stron z buildów możesz jedynie zaczerpnąć, że tak to ujmę, "wenę". To znaczy będziesz mniej więcej wiedział jak budować, ale dodasz od siebie modyfikacje, aby udoskonalić build. :)

Jeżeli chodzi o fiddlesticksa, to trzeba umieć grać, żeby móc nim wymiatać... Na 10 lvlu kiedy po wielu grach na co-op rozpocząłem przygodę z PVP, to szło mi strasznie, nie miałem dobrego builda i padałem pierwszy...

Teraz na 20 lvlu ogarnąłem go, wykombinowałem kilka buildów, trochę się zastanawaiałem, aż zacząłem nim grać na nowo i efekt : 8 wygranych z rzędu bez pre-made'a...

Hm, fiddlem też można spokonie junglować- nie trzeba żadnych magicznych run;p

Zgadzam się z ziomalem nie koksze jakoś specjalnie w tą grę ale gram fidlem i żeby go ogarnąć trzeba dużo dużo grać , jak to mówią trening czyni mistrza

Fiddle to do jungli najlepiej :X.

Nie wiem co trzeba ogarnąć tym fiddlem, chyba tylko builda, jak już bierzesz flasha + ignite to jest sieka jak ch**, on nie ma nawet skill shota, wystarczy, że wbijasz się ultem, można nawet po tym flashnąć jak odejdą za daleko, potem tylko fear, kruki w środek + ignite i jechane, widziałem na yt fiddla, który dragona solował na 1 lvlu, ale do tego trza mieć runki cd reduction;]

Na fiddlestick uda się junglowac bez smite'a, tylko za to Ignite wymagany

ja to mam takie pytanie...

ile wy ludzie gracie ze piszecie ze fiddlem trzeba umiec grac tym bardziej w junglii... ta postac jest tak banalna ze nawet nie trzeba myslec przy graniu nia. Gankujesz na 4 lvlu majac double buffa, wbijasz kruki > fear > drain i goscia nie ma...

postac skladasz identycznie jak na linie tyle...

btw jungla bez smite jest jak gra w pilke bez korkow.. mozna ale to jest bez sensu... jugnlujac bez smite strasznie spowalniasz swoja jungle a tutaj chodzi o jak najszybsza mozliwosc gankowania...

Ignite bedzie Ci niezbędny w gankowaniu. a poza tym, jak dasz 1 pkt w iginite to masz dodatkowe 10 AP czyli 2-3 dmg/s więcej co z czasem przyspiesza całą zabawę

Cociaż smite ma mały cd

tylko mam dla Ciebie zla wiadomosc. Niezbedny do gankowania jest flash. Bez niego mozesz zapomniec o czymkolwiek.

2 sprawa to dajac 1 pkt w masteries w ignite tracisz 15% reduckji czasu summonerow. Tak wiec reasumujac.

brak smite w jungli to wykonanie jungli do 6 lvlu wydluza sie z 4-5 min do okolo 8-9. czyli wychodzac z jungli ty masz lvl 6 a solo linia ma okolo 11. Czyli nic mu nie robisz bo w 11 minucie powinienes miec juz minimum 2 fragi + zlozone buty i cos na AP.

Witam. Po dłuższym odpoczynku od forum postanowiłem zostać zaangażowany w forum lołla. Jednakże reasumując... Co ja pierdacze.

Na low elo/levelach fiddle może jeszcze jakoś da rade. Ale potem jest na niego mnóstwo kontr. Np Ignite i już po fiddlu ;<. tak czy inaczej fiddlem mo ostro szybko i fajnie d a build dla fiddla>

ROA

Merce/Sorce

Klepsydra

Czapka

Jeżeli chcemy w early coś robić nie mając runek itp. Można startować z dorans ringiem ;p

Reszta pod przeciwnika. Ale to tylko mój proponowany build

posiadajac jakiekolwiek runy powinno zaczac sie od ap ksiazki i 1 potka :) zaczynajac z pullem na blue lecimy samym drainem i konczymy blue z ponad polowa zycia i wtedy jak widzimy ze top jest bardzo przepchany mozna wziasc feara i gankowac juz na 2 lvlu.