Czy istnieje możliwość zmiany ustawień graficznych w tej grze ( nie mówie o patchach ) , czy też to musi być taki paskudny potworek wyglądający jak PES w 2002 ?
ps. Dotyczy PC
Czy istnieje możliwość zmiany ustawień graficznych w tej grze ( nie mówie o patchach ) , czy też to musi być taki paskudny potworek wyglądający jak PES w 2002 ?
ps. Dotyczy PC
W fifie 2010 da się zmieniać ustawienia graficzne. Wiem to, bo sam miałem to na kompie i ustawiałem... Wystarczy wejść w ustawienia grafiki i tyle. Tam masz to, co Cię interesuje.
Ehm a gdzie znajde te ustawienia grafiki bo chyba ślepa jestem
To wejdź w tą zakładkę "opcję" i tam wyskakuje Ci okienko z tymi opcjami. Tan obok masz taką strzałeczkę to klikasz w prawo, i tam wchodzisz w zakładkę grafika, a potem zjeżdżasz na dół i masz wszystkie ustawienia.
nie wiem jak to jest w 2010 bo nie grałem ale tam musisz wejść w moja fifa 2010 coś takiego potem ustawienia i masz grafika i sobie ustawiasz.
ps. Dotyczy PC