Fifa 13 dziwne

Witam. Przejdę do rzeczy . Fifa 13 strasznie się tnie podczas meczu on-line , czasami nie da się grać , lub gdy jest jakaś dobra akcja to załapię ścinę i tyle z tego : (

Gra chodzi tak samo na max ustawieniach jak a minimalnych , nie wiem co jest , żeby nie było gra jest oryginalna.

To trochę dziwne bo taki Battlefield 3 działa u mnie na ultra , więc z fifką nie powinno być problemu : /

Jakieś pomysły? :(

2 GB RAM

Core2Duo E 6600 2.4GHz

Vertex HD 4850 1GB

FORTON 400W

Może wina internetu jak w online ci tnie?

Z tą nową fifką coś jest nie tak, mój brat co ma lepszego kompa od mojego o 2x odpala tylko na minimalych, gdzie ja śmigam na fullu bez zacinek. Trzeba poczekać na jakiegoś patcha, ale przed tym musisz zgłosić to do supportu, bo tak to w ogólnie nie dowiedzą się o tym problemie.

Grotesk - jak gram sam to tnie ale mniej

QQi - nie będę dzwonić , bo raczej nie tylko ja mam taki problem jak poczytałem w necie , więc poczekamy : )

No mają problemy, ja tak miałem na szczęście tylko w jednym meczu. Poza tym mieli też problem z EAS FC, ale dziś już działa :>

jakiego masz neta firma prędkość być może niskie FPS i ping skacze wyłącz wszystkie nie zbędne programy sieciowe typu GG itp po czytaj sobie na necie jak zwiększyć FPS jeśli posiadasz Windows xp możesz zwiększyć przepustowność powinno to coś pomóc ;)

warn_ico.png
Warn za archeologię. - crracked

Witam. Przejdę do rzeczy . Fifa 13 strasznie się tnie podczas meczu on-line , czasami nie da się grać , lub gdy jest jakaś dobra akcja to załapię ścinę i tyle z tego : (

Gra chodzi tak samo na max ustawieniach jak a minimalnych , nie wiem co jest , żeby nie było gra jest oryginalna.

To trochę dziwne bo taki Battlefield 3 działa u mnie na ultra , więc z fifką nie powinno być problemu : /

Jakieś pomysły? :(

2 GB RAM

Core2Duo E 6600 2.4GHz

Vertex HD 4850 1GB

FORTON 400W