FIFA 14 Problem z meczami

Cześć otóż przedwczoraj kupiłem FIFA 14 i wszystko ładnie zainstalowałem wchodze do gry włączam mecz na próbę i gra się wyłącza wyrzuca do pulpitu.

Gram na Win 7 na laptopie proc intel core i7 2GHz 4GB RAM. Próbowałem jakoś to naprawić poprzez zmiane rozdzielczości i innych atrybutów w grafice ale nic z tego jedynie gdy włączyłem tryb UT zagrałem mecz ale gdy się skończył i miało wrócić do menu to wyłączyło się i większości przypadkach było podobnie.

Wie ktoś jak to naprawić czy może mój laptop nie odpowiada tej grze? :unsure:

1. pobierz najnowsze sterowniki do karty graficznej

2. spróbuj przeinstalować grę (np dać ją na inną partycje)

3. podkręcałeś coś u siebie w biosie? (OC)

4. sprawdź temperatury procesora, grafiki w stresie

1. pobierz najnowsze sterowniki do karty graficznej2. spróbuj przeinstalować grę (np dać ją na inną partycje)3. podkręcałeś coś u siebie w biosie? (OC)4. sprawdź temperatury procesora, grafiki w stresie

1. zaktualizowałem wszystko w windows update

2. instaluje od nowa grę

3. w biosie nic nie ruszałem

4.wytłumacz mi dokładniej ten punkt gdzie i jak mam to sprawdzić i kiedy czy podczas gry czy przed włączeniem

sterowniki do karty graficznej ze strony producenta a temperatury możesz zobaczyć np programem Everest albo Aida64 (podczas włączonej gry aby było obciązenie), zbyt wysoka temp procesora albo karty może powodować to co opisałeś, mogą to być również stare sterowniki albo bład jakiegoś pliku gry po instalacji (np uszkodzenie przez wirusy), przeskanuj również komputer anty wirusem

sterowniki do karty graficznej ze strony producenta a temperatury możesz zobaczyć np programem Everest albo Aida64 (podczas włączonej gry aby było obciązenie), zbyt wysoka temp procesora albo karty może powodować to co opisałeś, mogą to być również stare sterowniki albo bład jakiegoś pliku gry po instalacji (np uszkodzenie przez wirusy), przeskanuj również komputer anty wirusem

dzięki już wszystko działa ok po prostu trzeba było zaktualizować chyba sterowniki i pomogło :)

Cześć otóż przedwczoraj kupiłem FIFA 14 i wszystko ładnie zainstalowałem wchodze do gry włączam mecz na próbę i gra się wyłącza wyrzuca do pulpitu.

Gram na Win 7 na laptopie proc intel core i7 2GHz 4GB RAM. Próbowałem jakoś to naprawić poprzez zmiane rozdzielczości i innych atrybutów w grafice ale nic z tego jedynie gdy włączyłem tryb UT zagrałem mecz ale gdy się skończył i miało wrócić do menu to wyłączyło się i większości przypadkach było podobnie.

Wie ktoś jak to naprawić czy może mój laptop nie odpowiada tej grze? :unsure: