Witam, mam taki problem, że nie mogę skręcać zawodnikiem gdy on biegnie sprintem. To jest strasznie irytujące ponieważ przy podaniach prostopadłych, nie mogę dogonić piłki gdy toczy się troche w bok, w tedy muszę zwolnić i skręcić a przeciwnik na luzie już wyprzedza. Przy szybkich akcjach również to utrudnia ponieważ nie mogę wejść w środek i oddać strzału. Ktoś wie jak to rozwiązać?
Fifa 14 skręcanie podczas sprintu. (klawiatura)
Kupić sobie pada. Na serio. Nowe pokolenie Fify jest niemiłosierna dla klawiatur i praktycznie nie da się na nich grać.
ahhh... Nie umiem grać na padzie ;//
To niemożliwe. Pad jest kilkukrotnie razy wygodniejszy od klawiatury. Łatwiej wykonywać sztuczki, podania czy precyzyjniejsze strzały.
Ile kosztuje taki średni pad?
Średni pad = średnia żywotność, precyzja i wygoda. Najbardziej polecam pada pod X360. Da radę go zdobyć za 90 zł lub coś koło tego a precyzja i wygoda są niebywałe. Teraz nie wyobrażam sobie grania w niektóre produkcje bez niego.
wole PS3
To nie chodzi o to co wolisz pod kątem konsoli, tylko o to, że pad Microsoftu dedykowany pod X360 jest jednocześnie najlepszym padem do PC. W dodatku skonfigurujesz pod niego każdą grę i nie będzie sytuacji, że w grze X przyciski są pomieszane, a w grze Y nie działa prawy/lewy analog.
To nie chodzi o to co wolisz pod kątem konsoli, tylko o to, że pad Microsoftu dedykowany pod X360 jest jednocześnie najlepszym padem do PC. W dodatku skonfigurujesz pod niego każdą grę i nie będzie sytuacji, że w grze X przyciski są pomieszane, a w grze Y nie działa prawy/lewy analog.
Kiedyś posiadałem x2 pady i oba były od ps3 i bardzo dobrze mi się grało. I takie pytanie, mój kolega może normalnie skręcać w wszystkie strony świata, a ja ani jednej :< Może ktoś wie czym to jest spowodowane? Fifa oryginalna
bo ma pada a jak skręca to biega bez sprintu panowie wyżej mają rację zarób 90zł i kupuj pada ja zara idę do sklepu po pada tego bo mialem od ps3 to rzuciłem nim i się rozwalił bo mnie wk***iał
bo ma pada a jak skręca to biega bez sprintu panowie wyżej mają rację zarób 90zł i kupuj pada ja zara idę do sklepu po pada tego bo mialem od ps3 to rzuciłem nim i się rozwalił bo mnie wk***iał
Nie prawda, kolega gra na klawiaturze, i skręca na pełnym speedzie.
Możliwe, że to wina klawiatury. Czytałem kiedyś, że klawiatury podłączone przez port ps2 blokują się gdy wciskasz 3 przyciski na raz
Ja mam port USB
Witam, mam taki problem, że nie mogę skręcać zawodnikiem gdy on biegnie sprintem. To jest strasznie irytujące ponieważ przy podaniach prostopadłych, nie mogę dogonić piłki gdy toczy się troche w bok, w tedy muszę zwolnić i skręcić a przeciwnik na luzie już wyprzedza. Przy szybkich akcjach również to utrudnia ponieważ nie mogę wejść w środek i oddać strzału. Ktoś wie jak to rozwiązać?