Cześć kupiłem dziś fife 18 i mam problem , ponieważ posiadam jakiegoś ( Gówno Pada) i nie działa mi prawy analog ale słyszałem , że są jakieś emulatory Polecicie coś ?
Fifa 18 Prawy analog
Ja miałem taki problem z FIFA 15 i uwierz mi, że te emulatory nie koniecznie są dobre, najlepiej żebyś sobie dorwał gdzieś używanego pada od xboxa, mój znajomy miał, kupił chyba za 50zł i o dziwo działał podpięty pod laptop i problem został rozwiązany, a gówno pada kupisz różnych marek i każdy będzie miał problem z prawym analogiem, u mnie jeden jest i dziecko się nim bawi.
x360ce masz emulator pada do xboxa. Jak ustawisz to nie zapomnij o takim przycisku na dole pada po środku, który przełącza tryb analogowy, jak będzie się kontrolka świecić to będzie normalnie hulać prawy analog. Mam gówno pada za 30 zł od fify 15, działa jak trzeba.
Tak jak kolega wyżej napisał x360ce powinno działać, jest mnóstwo poradników na youtubie jak go używać
Zawsze jest opcja pobawić się xpadder'em, programem do mapowania klawiszy klawiatury, przy filie nie powinno być problemów, problemy mogą być w grach które wymagają ogrom klawiszy..
Też kiedyś miałem ten problem. Spróbuj tego:
Też kiedyś miałem ten problem. Spróbuj tego:
Niestety nie pomogło :/
Zawsze jest opcja pobawić się xpadder'em, programem do mapowania klawiszy klawiatury, przy filie nie powinno być problemów, problemy mogą być w grach które wymagają ogrom klawiszy..
Mi xpadder niedziała na win 10 nawet z trybem zgodności coś poradzisz?
:/ Najlepszy program na świecie to monitionin Joy ale mi nie działa na win10 :/
Cześć kupiłem dziś fife 18 i mam problem , ponieważ posiadam jakiegoś ( Gówno Pada) i nie działa mi prawy analog ale słyszałem , że są jakieś emulatory Polecicie coś ?