Fifa Online 3 czy Fifa World

Witam, mam takie pytanie, w jaką fife lepiej grać ?? kiedyś podobno w fifie online serwerów eu nie było, trzeba było grac na singapurze albo malezji,, czy coś się zmieniło ?? mógłby mi ktoś doradzić jaka fifa lepsza ?? z góry dzięki

Fifa World!! Ale najlepiej Fifa 14 :D

Fifa world , tam jest chyba wszystko to samo z nowych fif prócz grafiki

Zdecydowanie fifa online w fifie world jak zdobędziesz cały skład zloty to niebęndziesz miał hajsu na kontrakty :D

Ja mam skład złoty i mam kase na kontrakty.

Przetestowałem Fifę World więc teraz się zabiorę za Fifę Online i coś napiszę. Oby tylko Fifa Online nie była tak okrojona jak Fifa World, gdzie układasz skład, formację i to właściwie wszystko jeżeli chodzi o taktykę. Trochę słabo. No i oby nie była to tak słabo działająca gra jak World. Z tego co słyszałem to z działaniem jest znacznie lepiej, a z gameplayów wynika, że opcji taktycznych i takiego ogólnego zarządzania drużyną jest nieporównywalnie więcej niż w Fifie World. World to chyba bardzo wczesna beta, przynajmniej taki prezentuje poziom.

Fifa World bez dwóch zdań w fifie world układasz skład pod zgranie ligi i inne rzeczy jest multum możliwości budowania składu. Łatwiej o zawodników w Fifie Online żeby mieć dobrego Ronaldo to musisz go kupić i wylevelować. A jeśli chodzi ci o taktykę nie masz czego szukać w Fifie ponieważ to gra Sport/Zręcznościowa. PES=TAKTYKA i 0 Gameplaya FIFA=MAŁO TAKTYKI i za***isty gameplay

Ściągnąlem Fifę Online, trochę pograłem i zaraz wróciłem do Fify World. O wiele przyjemniej się gra. To jeszcze zależy czego się szuka, ale jednak ja poleciłbym Fifę World.

@dans01 PES ma zero gameplaya? ... ja np zdecydowanie wole symulacje i coś trudniejszego aby mieć przyjemnosc z rozegrania akcji a nie jak w FIFIE - pełny arcade, jak dotąd jeszcze nie wyszła taka FIFA, która by mi się podobała a FIFA World znudziła mnie bardzo szybko również, tej drugiej "Online" nie próbowałem ale rewelacji bym się nie spodziewał

Nigdy nie grałem w żaden PES, chyba pora przetestować. Też pewnie bardziej leżałaby mi symulacja.

Ściągnąlem Fifę Online, trochę pograłem i zaraz wróciłem do Fify World. O wiele przyjemniej się gra. To jeszcze zależy czego się szuka, ale jednak ja poleciłbym Fifę World.

Jaką Fife online grałes 1 ,2 ,3?

@up grał w trójkę, tak poza tym to lekko odkopałeś temat.

Witam, mam takie pytanie, w jaką fife lepiej grać ?? kiedyś podobno w fifie online serwerów eu nie było, trzeba było grac na singapurze albo malezji,, czy coś się zmieniło ?? mógłby mi ktoś doradzić jaka fifa lepsza ?? z góry dzięki