[Fifa online 3]

Zbieramy ludzi do OBT Fifa online 3, gra aktualnie znajduje sie w CBT, ale za kilkanascie dni ma przejsc w open bete.

Miejsce zbiórki ts3 : 31.6.70.185:5000 kanał 4#Fifa Online 3

Serdecznie zapraszamy :)

Szukam klucza do fifa online 3 ;)

Ja również potrzebuję klucza. Jak mam go zdobyć? ;/

Aktywowalem zdobyty klucz ale za cholere nie moge tego odpalic ... sciagnalem loguje sie mam jakis jakby komunikator w nim po prawej stronie jest tylko Perfect World 2 i Lan moze trzeba czekac do jakiejs specjalnej godziny ale chyba beta miala byc od 9 prawda?

PS. tu szukaj klucza http://fo3fbkey.garena.com/

kiedy bedzie dostępna dla globu? 18?

ja sie pytam poraz kolejny jak to odpalic !:)

Zbierajcie się, pustki na ts'ie

Cały czas pisze All Beta Keys have been redeemed. Please check back tomorrow. Kiedy te klucze się pojawiają? Kiedy można odebrać? O północy?

A ja mam pytanko: Wiadomo gdzie będą ulokowane serwery ?

http://fo3fbkey.garena.com/ tu dostaniecie keye za likowanie facebooka…

Gra juz dziala, trzeba region zmienic na malezje.

Zagrałem 1 mecz - i opóźnienie jakieś o 1 sekunde... ciężko tak grać w tak dynamicznej grze.

Znacie jakiś sposób albo rozwiazanie na to opóźnienie?

WTFast nie pomaga ;/ spowodowane pewnie jest to tym ze servery sa gdzies gleboko na wschodzie wiec niema szans zeby europa grala tam bez lagow ... ogolnie gra swietna gdyby nie te lagi w rozgrywkach online na karierze gra sie naprawde przyjemnie , chyba nie pozostaje nam nic innego jak poczekac na ver. Eu bo gra Online na malezji niema najmniejszego sensu ;/ Co jak co ale europa stworzyla ten sport a gre pewnie bedziemy mieli jak zawsze na samym koncu ... ehhh... chyba bedzie trzeba kupic 14 zeby sobie normalnie pograc po sieci

Też tak sądzę dopóki nie będzie serwera na Europe, dopóty nie będziemy mogli grać swobodnie

No troche sie nasiedzialem nakombinowalem i wkoncu zobaczylem co i jak wiec

Zmieniamy grafike na najnizsza jaka sie da czym gorsza tym lepiej wkoncu laczyc z serverem musi nas jak najszybciej a czym wiecej szczegolow tym polaczenie gorsze rozdzielczosc 1024 (jeszcze na nizszej nie sprawdzalem )no i oczywiscie spectator OFF , gra wtedy staje sie grywalna moze nie jest to cud miod i zero delaya ale mimo wszystko daje naprawde duze efekty.

Ehhh serwery sa daleko wiec chyba pozstaje nam kombinowanie z WTFastem i granie na najgorszych rozdzielczosciach jak i grafice:)

Sprawdzę tą twoją radę i zobaczymy :)

jesli gra nie znajduje sie w chmurze, to twoja grafika nie powinna miec zadnego wplywu na jakosc polaczenia z serwerem

No na pingi nie ma znaczenia ustawienia grafiki, wątpię żeby dało się grać na takim serverze. Poczekajmy na Europejska

Powiem szczerze, że grałem z ludźmi nawet z Malezji i wygrywałem nie odczuwając żadnego opóźnienia. :o