Wie ktoś może czy wyjdzie fifa online na ps3?Granie na komputerze w fife jest jakieś dziwne. :F
Fifa online
Nie wyjdzie, i dlaczego granie na pc jest dziwne?
może nie stać go na pada... lol
Hah, ten gosciu to chyba nie wiem jest jakis nieogarniety jesli pada od ps3 i ps4 bez problemu da sie podlaczyc do komputera.
W sumie moze ma za slaby komputer na ta gre... Ale kto w tych czasach ma komputer ktory tej gry nie uciagnie?
Z tym ze do PS3 wymagany jest program MotionJoy, a wlasciwie sterownik ktory emuluje pada ps3 jako x360 i wszystko dziala.
Korzystam z tego od kilku lat i czasem tylko wywali mi system bo sterowniki nie sa kompatybilne z windowsem (system crash).
Delainfear z takimi "żartami" wracaj do gimbazy.Verthiz czy ja coś pisałem o komputerze?Pytałem się jedynie czy gra wyjdzie na ps3,ponieważ wole wygodnie się położyc/usiąść i zagrać na ~3x większym telewizorze (tak,wiem że mogę go podłączyć do pc),niż drętwo siedzieć przy komputerze.Także dzięki Tidies za odpowiedź,chyba jednak kupię fife 14(zainteresował mnie ultimate team,który także jest w online).
Twoje pytanie o "Fifa World" na ps3 chyba bylo zartem.
Rynek konsolowy jest o wiele bardziej rozwiniety pod wzgledem gier typu Fifa niz rynek PC.
EA nie oplacalo by sie robic Fify World dla Ps3, jesli maja bardzo dobrze sprzedajaca sie Fife (ta prawdziwa).
Gdyby Fifa World wyszla jako F2P na konsole to wiele by stracili na sprzedazy Fify 14/15 etc, ale chyba tego nie wiedziales.
Wie ktoś może czy wyjdzie fifa online na ps3?Granie na komputerze w fife jest jakieś dziwne. :F