Fifa world pomocy porady jak grać?

Siema mam problem przegrałem 6 meczy pod rząd spadłem z ligi 2 i nwm co się dzieje. Moi obrońcy nic nie robią patrzą się na piłkę a jego wjeżdżają jak taran we mnie. moi zawodnicy wogule jakby 1 raz z soba w życiu grali podają na oślep np. naciskam żeby podał w dół to on podaje do przodu gdzie nikogo nie ma. POMOCY już pada złamałem z nerwów ( na szczęście naprawiłem go ).

P.S Jeśli zły dział proszę o przeniesienie.

Jak grać? Nie grać, bo to szmelc i taka kpina z graczy jakiej jeszcze świat chyba nie widział.

("wogule" xD) nie graj w tego crapa lepsza już fifa14

Jak grać? Skoro powiadasz, że to wina gry to sobie ją odpuść jak nie, to naucz się grać samemu próby błędy, ja zresztą i tak wrogiem tych całych fif pozostanę :D.

Może i crap, może i nie crap, przed wszystkim podejdź do gry na spokojnie, przeczekaj jeden dzień bez grania, w nerwach przegrasz wszystko. No i w składzie ustaw, żeby wszyscy zawodnicy mieli miedzy sobą zielone kreski, to dużo daje.

Popieram przedmówcę, a poza tym pograj w prawdziwe zespoły jak straciłeś formę, rozwalisz kilku noobków i morale wzrosną...

Już se nie pogram pad się zepsuł a po mocnym rzucie działał jeszcze a teraz go podłączyłem i kupa. Ok dzięki za odpowiedzi temat do zamknięcia.

Siema mam problem przegrałem 6 meczy pod rząd spadłem z ligi 2 i nwm co się dzieje. Moi obrońcy nic nie robią patrzą się na piłkę a jego wjeżdżają jak taran we mnie. moi zawodnicy wogule jakby 1 raz z soba w życiu grali podają na oślep np. naciskam żeby podał w dół to on podaje do przodu gdzie nikogo nie ma. POMOCY już pada złamałem z nerwów ( na szczęście naprawiłem go ).

P.S Jeśli zły dział proszę o przeniesienie.