Fifa World problem z Origin!

Witam, mam problem z pobraniem originu. Mianowicie wyskakuje taki oto komunikat 33xu97b.png

Kiedy wchodze na strone originu, zeby pobrac client besposrednio, niestety wyskauje cala biala strona i nic sie nie dzieje, tak jakby host był wyłaczony.

Prosze o pomoc :>

Problem jest w pliku hosts.

windows/system32/drivers/etc

Tam masz plik hosts. Musisz otworzyć go notatnikiem, usunąć wszystko i wkleić to:

# Copyright © 1993-2006 Microsoft Corp. # # To jest przykładowy plik HOSTS używany przez stos Microsoft TCP/IP w systemie Windows. # # Ten plik zawiera mapowania adresów IP na nazwy komputerów. # Każdy wpis powinien być umieszczony w osobnym wierszu. # W pierwszej kolumnie powinny być umieszczone adresy IP, a następnie odpowiadające im nazwy hostów. # Adres IP i nazwa hosta powinny być oddzielone co najmniej jedną spacją. # # Dodatkowo komentarze (takie jak te) można wstawiać w poszczególnych # wierszach lub po nazwie komputera, oznaczając je symbolem „#”. # # Na przykład: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # serwer źródłowy # 38.25.63.10 x.acme.com # host kliencki x # Rozpoznawanie nazwy localhost jest obsługiwane przez usługę DNS. # 127.0.0.1 localhost # ::1 localhost

Miałem ten sam problem. Po prostu masz powpisywane adresy origin które są blokowane. To powyżej to standardowy plik hosts. Żeby zastosować zmiany, potrzebujesz uprawnień administratora. Po zrobieniu wszystkiego zresetuj kompa i spróbuj jeszcze raz ;] Napisz jaki rezultat! :D

Dziękuje bardzo zadziałało :>

Ile waży ta gra?

~2,2 gb :)

Witam, mam problem z pobraniem originu. Mianowicie wyskakuje taki oto komunikat 33xu97b.png

Kiedy wchodze na strone originu, zeby pobrac client besposrednio, niestety wyskauje cala biala strona i nic sie nie dzieje, tak jakby host był wyłaczony.

Prosze o pomoc :>