Witam. Jest jakiś sposób żeby zmienić sterowanie w owej grze, żeby nie używać myszki bo granie na niej jest uciążliwe i to bardzo :/
FIFA World - Sterowanie
Witam. Jest jakiś sposób żeby zmienić sterowanie w owej grze, żeby nie używać myszki bo granie na niej jest uciążliwe i to bardzo :/
Dlatego do takich gier kupuje się pada i żadnych problemów nie ma
Niestety, w moim przypadku nawet pad nie działa... Gra sprawia wrażenie jakby go w ogóle nie widziała, mimo, iż posiadam pada od x360... Jakieś rady?
Sterowanie za pomocą samej klawiatury będzie pod koniec marca. http://www.futclub.net/2014/02/fifa-world-keyboard-only-control-settings-coming-in-march/
Jak to wprowadzą to też i zacznę grać. Bo granie myszką jest okropne, przynajmniej dla mnie.
Niestety, w moim przypadku nawet pad nie działa... Gra sprawia wrażenie jakby go w ogóle nie widziała, mimo, iż posiadam pada od x360... Jakieś rady?
Jakim cudem ? Sam mam pada za 60 zł (Speedlink Xeox Pro) i mi wszystko działa. Podłączasz pada, włączasz grę i wchodzisz w ustawienia. Tam znajdziesz zakładkę Sterowanie i od razu wyświetla ci się klawa i kontroler i tutaj możesz zmienić co zechcesz. Ja gram na ustawieniach klasycznych, bo zawsze na takich leciałem i gra się elegancko.
Takim cudem mój drogi, że zwyczajnie nie dziala;) może dlatego, że mam chwilowo xp...
Mi ten program w ogóle się nie włącza po instalacji. :/
@edit.
restart komputera pomógł
Jest jakiś opis sterowania czy zdjęcie, gram na padzie i za cholere nie wiem jak się robi np sztuczki