Fifa World - Zapraszam!

Cześć,

chce Wam dzisiaj przedstawić Fifa World. Jest to znana chyba każdemu Fifa tylko, że Free2Play! Gramy w mod Ultimate Team, to znaczy, że składamy swój własny team z wszelakich graczy dostępnych w Fifie i gramy! UT w Fifie world niczym się nie różni od UT w Fifie 2k14, a jest Free2Play! Jeżeli brak Wam kasy na fifę lub chcecie spróbować swoich sił przed kupnem to zapraszam!

ref link: https://www.easportsfifaworld.com/ref/QaFcu9NN5yl6pDMg6v290Q

Wchodzisz w powyższy link i robisz konto, a następnie pobierasz grę (roz ok 2.2gb) Wysłałem link z mojego reflinku, ale jeżeli nie chcesz zakładać przez mój link to tutaj bezpośrednio: https://www.easportsfifaworld.com/

Pamiętaj! To wersja BETA ! ! !

Gram od 2 dni ale długo się czeka żeby grać mecz :( Z 10 minut czasem... Jest na to jakiś sposób ?

Ja nie zdążę mrugnąć a już mam przeciwnika :) nie wiem dlaczego tak długo czekasz :)

WagonKurde zapraszajcie jak chcecie pograć!

U mnie szukanie też zajmuje max do 30 sekund, więc nie wiem dlaczego Tobie szuka aż 10 min. Może masz słabe łącze i dlatego.

Mi również przeciwnika szuka max 10 sek, ale jak chcę rozegrać następny mecz, to szuka, szuka i znaleźć nie może. W takiej sytuacji muszę ponownie włączyć grę. Czy tylko ja mam taki problem ?

Tylko ty ;]

A ja mam problem taki, ze wgl mi nie czyta pada. Gdy w ustawieniach mam na mysz+klawiatura to działa normalnie, tzn mogę grać, ale jak przełączę na kontroler i odpalę mecz, to nic nie mogę zrobić i padem i klawiatura... Jedyne wyjście to alt+f4.

Ja pierwsze dwa meczyki to do minuty mam, ale później to już czasem po 10 minut właśnie, a łącze mam mega power edition!

Widać jestem taki dobry, że nie może mi dobrać przeciwnika :P

Jeśli chodzi o pada, to używam jakiegoś badziewia za 60 zł i mi pięknie działa. Na twoim miejscu poczekałbym na jakiegoś patcha, może coś się poprawi.

Symulator pada też działa świetnie na klawiaturze

Wystarczy pobrać program vJoy i można na klawiaturze spokojnie grać :)

"Próba połączenia z przeciwnikiem nie powiodła się" i tak dosyć często się pojawia zanim znadajdzie kogoś :(

A ja mam lagi u niektorych przeciwnikow

Lagi zawsze beda ... Nawet w najnowszej wersji Fify na ps4 i ps3 wystepuja lagi. Lagi sa normalne w tej grze.

Fifa World jest strasznie uboga (pod wzgledem gameplayu), chyba robiona na bardzo starym silniku bo jakos dziwnie sie gra na padzie, gralem w kazda czesc.

Gra jest jakas drewniana, impact engine to ona nawet nie posiada. W sumie nawet nie wiem na jakim silniku jest robiona.

Menu jest tylko podobne do Fify 14 i na tym sie konczy. Grafika jest beznadziejna, a o mozliwosci konfiguracji szkoda gadac, menu zle przeskalowane.

Na podsumowanie moge powiedziec jest to najlepsza Fifa Online jaka wyszla z dotychczasowych, ale i tak oryginalna wersja gry jest o wiele lepsza od tego czegos. Taka tylko moja mala opinia.

Grafike z tego co wiem to mają ulepszyć i problemy z wybieraniem przeciwnika też.

Lagi jak są to wyczytałem na forum, że to jest wina jednego z uczestników meczu i, że jak jeden ma lagi to i drugi będzie je miał po to by gre wyrównać, a jak kogoś wywali to jest mecz wygrany dla drugiej osoby.

Wiele rzeczy mają poprawić, a drewnianość piłkarzy kończy się na lepsiejszych zawodnikach :) Ja mam już ekipe z brazylii i 100% zgrania drużyny i latają jak po maśle.

!wprowadzili sterowanie samą klawiaturą i jest kozak!

Ja tam wole grać na padzie ale bardzo dobrze że dodali sterowanie za pomocą klawiatury. Powinno to przyciągnąć więcej graczy :D

Koslawe sterowanie na klawie jest po prostu nie do gry. Jeszcze w fife 2005 dalo sie grac na klawie ale kolejne czesci po 2007 byly budowane pod konsole i pada.

W 2010 lub 11 wyszla ulepszona wersja fify 10 na pc i nie wyobrazalem sobie gry na klawie. Zwlaszcza ze w fife 10 gralem juz rok lub dwa lata na konsoli ps3.

Fifa World jest zbyt casualowa, wszyscy jada na asystach (nie ma nawet mozliwosci zmiany) i tego typu rzeczach grajac w fife, a ja od samego poczatku zawsze gralem na semi, co mozna bylo dac polautomatyczne to bylo a jak sie nie dalo to na manualne. Gra stawala sie trudniejsza i lepsza. Powinni usunac z fify automatyczne wspomagacze.

Cześć,

chce Wam dzisiaj przedstawić Fifa World. Jest to znana chyba każdemu Fifa tylko, że Free2Play! Gramy w mod Ultimate Team, to znaczy, że składamy swój własny team z wszelakich graczy dostępnych w Fifie i gramy! UT w Fifie world niczym się nie różni od UT w Fifie 2k14, a jest Free2Play! Jeżeli brak Wam kasy na fifę lub chcecie spróbować swoich sił przed kupnem to zapraszam!

ref link: https://www.easportsfifaworld.com/ref/QaFcu9NN5yl6pDMg6v290Q

Wchodzisz w powyższy link i robisz konto, a następnie pobierasz grę (roz ok 2.2gb) Wysłałem link z mojego reflinku, ale jeżeli nie chcesz zakładać przez mój link to tutaj bezpośrednio: https://www.easportsfifaworld.com/

Pamiętaj! To wersja BETA ! ! !