Fifa World - Zapraszam!
Gram od 2 dni ale długo się czeka żeby grać mecz Z 10 minut czasem... Jest na to jakiś sposób ?
Ja nie zdążę mrugnąć a już mam przeciwnika nie wiem dlaczego tak długo czekasz
WagonKurde zapraszajcie jak chcecie pograć!
U mnie szukanie też zajmuje max do 30 sekund, więc nie wiem dlaczego Tobie szuka aż 10 min. Może masz słabe łącze i dlatego.
Mi również przeciwnika szuka max 10 sek, ale jak chcę rozegrać następny mecz, to szuka, szuka i znaleźć nie może. W takiej sytuacji muszę ponownie włączyć grę. Czy tylko ja mam taki problem ?
Tylko ty ;]
A ja mam problem taki, ze wgl mi nie czyta pada. Gdy w ustawieniach mam na mysz+klawiatura to działa normalnie, tzn mogę grać, ale jak przełączę na kontroler i odpalę mecz, to nic nie mogę zrobić i padem i klawiatura... Jedyne wyjście to alt+f4.
Ja pierwsze dwa meczyki to do minuty mam, ale później to już czasem po 10 minut właśnie, a łącze mam mega power edition!
Widać jestem taki dobry, że nie może mi dobrać przeciwnika
Jeśli chodzi o pada, to używam jakiegoś badziewia za 60 zł i mi pięknie działa. Na twoim miejscu poczekałbym na jakiegoś patcha, może coś się poprawi.
Symulator pada też działa świetnie na klawiaturze
Wystarczy pobrać program vJoy i można na klawiaturze spokojnie grać
"Próba połączenia z przeciwnikiem nie powiodła się" i tak dosyć często się pojawia zanim znadajdzie kogoś
A ja mam lagi u niektorych przeciwnikow
Lagi zawsze beda ... Nawet w najnowszej wersji Fify na ps4 i ps3 wystepuja lagi. Lagi sa normalne w tej grze.
Fifa World jest strasznie uboga (pod wzgledem gameplayu), chyba robiona na bardzo starym silniku bo jakos dziwnie sie gra na padzie, gralem w kazda czesc.
Gra jest jakas drewniana, impact engine to ona nawet nie posiada. W sumie nawet nie wiem na jakim silniku jest robiona.
Menu jest tylko podobne do Fify 14 i na tym sie konczy. Grafika jest beznadziejna, a o mozliwosci konfiguracji szkoda gadac, menu zle przeskalowane.
Na podsumowanie moge powiedziec jest to najlepsza Fifa Online jaka wyszla z dotychczasowych, ale i tak oryginalna wersja gry jest o wiele lepsza od tego czegos. Taka tylko moja mala opinia.
Grafike z tego co wiem to mają ulepszyć i problemy z wybieraniem przeciwnika też.
Lagi jak są to wyczytałem na forum, że to jest wina jednego z uczestników meczu i, że jak jeden ma lagi to i drugi będzie je miał po to by gre wyrównać, a jak kogoś wywali to jest mecz wygrany dla drugiej osoby.
Wiele rzeczy mają poprawić, a drewnianość piłkarzy kończy się na lepsiejszych zawodnikach Ja mam już ekipe z brazylii i 100% zgrania drużyny i latają jak po maśle.
!wprowadzili sterowanie samą klawiaturą i jest kozak!
Ja tam wole grać na padzie ale bardzo dobrze że dodali sterowanie za pomocą klawiatury. Powinno to przyciągnąć więcej graczy
Koslawe sterowanie na klawie jest po prostu nie do gry. Jeszcze w fife 2005 dalo sie grac na klawie ale kolejne czesci po 2007 byly budowane pod konsole i pada.
W 2010 lub 11 wyszla ulepszona wersja fify 10 na pc i nie wyobrazalem sobie gry na klawie. Zwlaszcza ze w fife 10 gralem juz rok lub dwa lata na konsoli ps3.
Fifa World jest zbyt casualowa, wszyscy jada na asystach (nie ma nawet mozliwosci zmiany) i tego typu rzeczach grajac w fife, a ja od samego poczatku zawsze gralem na semi, co mozna bylo dac polautomatyczne to bylo a jak sie nie dalo to na manualne. Gra stawala sie trudniejsza i lepsza. Powinni usunac z fify automatyczne wspomagacze.