Fifa world

Witam, mam pewien problem.

Posiadam pada od ps3 i chcę na nim grać, problem tkwi w tym że gra wyczytuje że pad jest podłączony ale w czasie meczu zawodnicy w ogóle nie reagują. Od razu mówię że pad jest podłączony przez program MotioninJoy Gamepad i ustawiony na Emulator kontrolera Xbox'a 360. Gra też jest skonfigurowana pod pada. Jakieś pomysły ? :)

Podlacz pod inne wejscie USB, i zaladuj to inne wejscie usb w Load Driver :)

Niestety to samo :(

Też mam to samo - zawodnicy są ospali i słabo reagują na to co chcę zrobić. Gram padem i przez tą monotonność akcji przegrywam spotkania...

Mi to w ogóle nie działa, mimo że wszystko powinno być cacy, na dodatek dodam że w Fifie 13 działa bez zarzutu.

A mi wszystko smiga pieknie, moze zwieksz czulosc pada :)

Hmm nie wiem co mam zrobić :(

Nie będę zakładał nowego tematu!

U was też te sterowanie myszką tak muli? mam już z 15 meczyków przegranych i 2 remisy -.- nie da się tym grac! ludzie normalnie zwroty robią, kiwają się, podania itd, a u mnie myszką to wszystko tak wolno idzie i ogólnie 0 dynamiki i możliwości kombinowania jakiegoś...

Korzystał ktoś z tego? http://www.youtube.com/watch?v=bAxmOQFdZAM

Pobierać to wgl? czy gitary nie zawracać?

No ja nie wiem jak ludzie mogą grać na myszce. Ale to w sumie to jest odpowiedź dlaczego wygrywam mecze po 4-0 czy 5-0 :P

Ja uzywam Speedlinka Xeox Pro (Koszt 60 zł, a starczy wam na lata) więc moim zdaniem, warto zainwestować w pada :P

@ Up Ten program działa, bo widziałem go na innym forum i ludzie pisali, że tego używają.

Mi ten program nie działa.

Ja mam jakiegoś pro pada firmy media-tech. Mam go już lata i pomyślałem, że jak pad od ps3 wam nie działa to z moim tym bardziej nie ma szans.Jednak podłączyłem i od razu wszystko elegancko działało. :P

Gra jest nawet ciekawa tylko nie wiem czemu, ale trochę mi przycina.

Nie wiem, pomyśle jak to zrobić. Mimo wszytsko denerwuje mnie ten fakt że to nie działa :D

Pobierz programik o nazwie DS3 Tool, sam osobiście go używam, w programie wybierasz config x360 i możesz grać w dowolną grę na pc

Umie ktoś ten emulator dobrze zainstalować tak by wszystko działało na win 7? dzięki z góry bo niby mam tego całego Vjoj ale nie bardzo mi to działa

Ja kupiłem sobie dzisiaj pada za 10 zł w carrefurze i fajnie gra chodzi nie ma jakiejś monotomności . Ale nie podoba mi się zrównoważenie w tej grze bo bez przesady mam gold team a gościu z brązowymi moich wyprzedza -.-

No to jutro ide kupić pada za dyche do carefura :D bo muszę w to zagrać tak by wygrać chociaż mecz :D inaczej nie da mi to spokoju.

Na padzie gra się przyjemnie ;) więc zapraszam na origin, Fanatyk27 :D

Mi nawet klawiatura nie działa w tej fifie, a co dopiero zabawa z Vjoyem...

A ja mam pytanie, jak grać ze znajomym ? Chcę zagrać z nim mecz, dodaje go i wyskakuje "Przepraszamy, ale sesja nie może zostać utworzona" i tak cały czas...

Może znajomy gra mecz ?